Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sepsi0

őstag

válasz -Solt- #6246 üzenetére

Az érdekes....
    Én már sokszor beszéltem velük, egyszer sokáig elbeszélgettem egyik fiúval és ő is angol állampolgár volt már, de kis hazánk szülötte. Most mibe fájt volna nekik ott hagyni a magyarokat, tudnak angolul, ha meg kell akkor magyarúl is.
    Na mindegy, akkor nem veszünk tőlük játékot, bár most sincs ami nagyon kellene.
    Ha a fiókkal lesz gond, majd magyarúl írok és a Google fordít, ne várják már el a perfekt angolt telefonba az összes magyar vásárlótól. Ez csúnya lépés volt tőlük....
    Ezt bírom az angolokba, de főleg a németekbe, ők elvárják,hogy mindenki beszélje a nyelvüket, mert "világnyelv", de ők nem hajlandóak más nyelven megszólalni. Főleg a német, mikor elkezd karattyolni és elmondom neki németűl, gogy nem beszélek a nyelvén csak angolul meg magyarúl, akkor néz csúnyán és folytatja a mondani valóját. Volt olyan aki azt mondta soha többet nem jön ide hozzánk, mert még a nyelvét sem beszéljük, mondtam neki a tolmáccsal, hogy jobb lett volna ha nem is jön (balesetet okozott) és még neki állt fejebb.
    Bocs a fél offért. :R

Új hozzászólás Aktív témák