Hirdetés
- perge666: Egy korszak vége
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepsi0
őstag
Az érdekes....
Én már sokszor beszéltem velük, egyszer sokáig elbeszélgettem egyik fiúval és ő is angol állampolgár volt már, de kis hazánk szülötte. Most mibe fájt volna nekik ott hagyni a magyarokat, tudnak angolul, ha meg kell akkor magyarúl is.
Na mindegy, akkor nem veszünk tőlük játékot, bár most sincs ami nagyon kellene.
Ha a fiókkal lesz gond, majd magyarúl írok és a Google fordít, ne várják már el a perfekt angolt telefonba az összes magyar vásárlótól. Ez csúnya lépés volt tőlük....
Ezt bírom az angolokba, de főleg a németekbe, ők elvárják,hogy mindenki beszélje a nyelvüket, mert "világnyelv", de ők nem hajlandóak más nyelven megszólalni. Főleg a német, mikor elkezd karattyolni és elmondom neki németűl, gogy nem beszélek a nyelvén csak angolul meg magyarúl, akkor néz csúnyán és folytatja a mondani valóját. Volt olyan aki azt mondta soha többet nem jön ide hozzánk, mert még a nyelvét sem beszéljük, mondtam neki a tolmáccsal, hogy jobb lett volna ha nem is jön (balesetet okozott) és még neki állt fejebb.
Bocs a fél offért.
Új hozzászólás Aktív témák
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest