- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
válasz
Lacesz88
üzenetére
Sajnos ugyanígy jártam a szar freemailemet törte fel valaki és egyesével elkezdte átírogatni a Uplay, Origin, Gearbest, stb... fiókjaimhoz tartozó emaileket. Mondjuk meg is köszönhetném neki, mivel legalább most nem freemail-re vannak regelve...

Node viccet félretéve, Uplay 2-3 nap küzdelem során megoldódott, kétlépcsős azonosítást raktam a freemailre is, innentől már nem tudta változtatgatni a belépési jelszavamat. Ezért szépen átírattam (2 nap alatt) a Uplay fiókomhoz tartozó email-címet... Aztán sorrendben jött elintézésként a Gearbest, abból azért elég gyorsan ki tudtam zárni. Viszont ez a három nap elég volt neki már arra, hogy az Origin fiókomat teljesen eltulajdonította, konkrétan akármikor kérek jelszóemlékeztetőt, vagy resetet az Origin fiókomra, a freemailemre nem érkezik semmiféle üzenet már sajnos.
Tehát akkor nekem is jön ez a herce-hurva? Megy a chat, aztán meg telefonon kell majd a puritán angol szókincsemmel beszélgetnem valakivel öreg fejjel?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4487
- Eladó használt Huawei P30 Lite 4/128GB / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest