Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Véget ért az EA chat és hát sikertelenül.
Szóval az van régen vettem ugye a Bad Company 2-öt és a Vietnamot hozzá (akkor ugye az origin a kanyarba se volt)
Írtam nekik most chaten hogy nem lehetne-e rátenni ezeket az origin accountomra.
Mondták adjak order numereket,mivel nem volt ezért leírtam minden serialt. Aztán elkezdett valami recall emailról írogatni. Angol tudás hijján kb lövésem sincs mi volt a cél de később azt bogoztam ki hogy más email volt megadva ezeknél nem az ami most az originen van.
Elő túrtam a mailt amit anno használhattam (már régen volt) . Ekkor visszaírta ez az helyes.Majd írta lépjek be és ott lesz.Belépek és semmi.
Mondom neki nem látom. Mondja a régi email cimmel léptem be? Mondom neki ember ahhoz nincs is origin fiok. Ezt ugatom hogy tedd rá a másikra.
Azt mondja ilyen transfer nem lehetséges
Most azért mert ezer éve má volt az emailem ezért nem képesek rátenni originre?
Mindegy holnap még magyar supportnak telefonálok hátha!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Milyen videókártyát?
- Metal topik
- Ingatlanos topic!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Viccrovat
- Autós topik
- eGPU tapasztalatok
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest