Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mister_X

nagyúr

A minap raktam össze magamnak egy gépet, amibe nem raktam ODD-t, mert max. az operációs rendszer ment volna fel lemezről. Kaptam egyet kölcsön, fel is telepítettem a Battlefield 2 CC-t. Zsír, végre tudok max grafikán játszani sok-sok FPS-sel :) De a meghajtót ma vissza kellett adnom, mit tévő legyek? Originen is fent van, akkor megpróbáljuk beaktiválni. Persze veszett fejsze nyele, mert három kód van a dobozban és a Complete Colletiont egyetlen kóddal kellene beaktiválni. Hm. Chates support indít, srác köszön, elmondom a panaszom, miszerint nem tudom Originre beaktiválni a dobozos BF2CC-m. Persze a kódok invalidok, miért is lennének eredetiek, a multi is dísznek ment ma... Sebaj, lefotóz, dobozostul, lemezestül, hogy ez biza nem a józsefvárosi piacon lett véve Verbatim lemezen. Feltöltöm Skydrive-ra nagy nehezen (mobil nem akart feltölteni, elő kellett kaparni a kábelt, bemászni a gép mögé, stb.), utána közli, hogy a help.ea.com-on kellene feltöltenem, mert nem nyithatnak meg weboldalakat. Oké, a linket hibásan küldte el. Sebaj, kikerestem magam, hisz ezért van a káposztalé a fejemben, hogy használjam. Sikerül, nézem a leírást. Oké, My Cases megvan, jelzi, hogy van egy ügyem. Megnyitom, nem mutat semmit. Karaj. Frissítés nem oldotta meg. Ráírok, a frissítést és egyéb böngészőt javasol. Hát én sosem értettem azokat, akik több böngészővel nyomulnak, nekem elég az Internet Expoler 11 is. Végül egy nehézkes relog (a help.ea.com egyik aloldala nyitva volt egy másik fülön, az fogta az accountot, azaz nem engedett relogolni amíg be nem zártam) megoldotta. Kéepekt feltölt. Szomszéd wifije most nem makacsolja magát, hurrá. Utána az Advisor mondja, hogy várjak, öt perc múlva rám ír, hogy csatolhatnám a nyugtát is. Nem szokásom négy éven át tartogatni nyugtákat, akkoriban nem is gondoltam arra, hogy valaha kelleni is fog (most már mindig berakom a tokba). Sebaj, öt perc múlva azt mondja, hogy elég lesz az eset száma és az aláírásom lefotózása a füzetkén. Jó, ellküldöm, megint öt perc múlva küld egy kódot, hogy aktiváljam, majd frissítsem az Origint. De az Origin az istennek se akarta elfogadni. Írok, válaszként azt kapom, hogy az activation.ea.com-on kellene aktiválnom. Kezdhette volna ezzel is...

Lényeg: cirka fél óra alatt a profilomra került az All Time best Battlefield is :C Érdekes, hogy egyből tudta volna indítani (gondolom registry alapján megtalálta a fájlokat), de kéri a lemezt. Anyád :DDD Sebaj, nyomtam egy javítást, most vagy plusz másfél gigát letölt még, lemérem ez fel is patcheli és nem kér utána lemezt.

Új hozzászólás Aktív témák