Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- droidic: Safe Mode az agyban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
A minap raktam össze magamnak egy gépet, amibe nem raktam ODD-t, mert max. az operációs rendszer ment volna fel lemezről. Kaptam egyet kölcsön, fel is telepítettem a Battlefield 2 CC-t. Zsír, végre tudok max grafikán játszani sok-sok FPS-sel
De a meghajtót ma vissza kellett adnom, mit tévő legyek? Originen is fent van, akkor megpróbáljuk beaktiválni. Persze veszett fejsze nyele, mert három kód van a dobozban és a Complete Colletiont egyetlen kóddal kellene beaktiválni. Hm. Chates support indít, srác köszön, elmondom a panaszom, miszerint nem tudom Originre beaktiválni a dobozos BF2CC-m. Persze a kódok invalidok, miért is lennének eredetiek, a multi is dísznek ment ma... Sebaj, lefotóz, dobozostul, lemezestül, hogy ez biza nem a józsefvárosi piacon lett véve Verbatim lemezen. Feltöltöm Skydrive-ra nagy nehezen (mobil nem akart feltölteni, elő kellett kaparni a kábelt, bemászni a gép mögé, stb.), utána közli, hogy a help.ea.com-on kellene feltöltenem, mert nem nyithatnak meg weboldalakat. Oké, a linket hibásan küldte el. Sebaj, kikerestem magam, hisz ezért van a káposztalé a fejemben, hogy használjam. Sikerül, nézem a leírást. Oké, My Cases megvan, jelzi, hogy van egy ügyem. Megnyitom, nem mutat semmit. Karaj. Frissítés nem oldotta meg. Ráírok, a frissítést és egyéb böngészőt javasol. Hát én sosem értettem azokat, akik több böngészővel nyomulnak, nekem elég az Internet Expoler 11 is. Végül egy nehézkes relog (a help.ea.com egyik aloldala nyitva volt egy másik fülön, az fogta az accountot, azaz nem engedett relogolni amíg be nem zártam) megoldotta. Kéepekt feltölt. Szomszéd wifije most nem makacsolja magát, hurrá. Utána az Advisor mondja, hogy várjak, öt perc múlva rám ír, hogy csatolhatnám a nyugtát is. Nem szokásom négy éven át tartogatni nyugtákat, akkoriban nem is gondoltam arra, hogy valaha kelleni is fog (most már mindig berakom a tokba). Sebaj, öt perc múlva azt mondja, hogy elég lesz az eset száma és az aláírásom lefotózása a füzetkén. Jó, ellküldöm, megint öt perc múlva küld egy kódot, hogy aktiváljam, majd frissítsem az Origint. De az Origin az istennek se akarta elfogadni. Írok, válaszként azt kapom, hogy az activation.ea.com-on kellene aktiválnom. Kezdhette volna ezzel is...Lényeg: cirka fél óra alatt a profilomra került az All Time best Battlefield is
Érdekes, hogy egyből tudta volna indítani (gondolom registry alapján megtalálta a fájlokat), de kéri a lemezt. Anyád
Sebaj, nyomtam egy javítást, most vagy plusz másfél gigát letölt még, lemérem ez fel is patcheli és nem kér utána lemezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- VGA kibeszélő offtopik
- Robotporszívók
- Windows 11
- ZEN.com
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De a meghajtót ma vissza kellett adnom, mit tévő legyek? Originen is fent van, akkor megpróbáljuk beaktiválni. Persze veszett fejsze nyele, mert három kód van a dobozban és a Complete Colletiont egyetlen kóddal kellene beaktiválni. Hm. Chates support indít, srác köszön, elmondom a panaszom, miszerint nem tudom Originre beaktiválni a dobozos BF2CC-m. Persze a kódok invalidok, miért is lennének eredetiek, a multi is dísznek ment ma... Sebaj, lefotóz, dobozostul, lemezestül, hogy ez biza nem a józsefvárosi piacon lett véve Verbatim lemezen. Feltöltöm Skydrive-ra nagy nehezen (mobil nem akart feltölteni, elő kellett kaparni a kábelt, bemászni a gép mögé, stb.), utána közli, hogy a help.ea.com-on kellene feltöltenem, mert nem nyithatnak meg weboldalakat. Oké, a linket hibásan küldte el. Sebaj, kikerestem magam, hisz ezért van a káposztalé a fejemben, hogy használjam. Sikerül, nézem a leírást. Oké, My Cases megvan, jelzi, hogy van egy ügyem. Megnyitom, nem mutat semmit. Karaj. Frissítés nem oldotta meg. Ráírok, a frissítést és egyéb böngészőt javasol. Hát én sosem értettem azokat, akik több böngészővel nyomulnak, nekem elég az Internet Expoler 11 is. Végül egy nehézkes relog (a help.ea.com egyik aloldala nyitva volt egy másik fülön, az fogta az accountot, azaz nem engedett relogolni amíg be nem zártam) megoldotta. Kéepekt feltölt. Szomszéd wifije most nem makacsolja magát, hurrá. Utána az Advisor mondja, hogy várjak, öt perc múlva rám ír, hogy csatolhatnám a nyugtát is. Nem szokásom négy éven át tartogatni nyugtákat, akkoriban nem is gondoltam arra, hogy valaha kelleni is fog (most már mindig berakom a tokba). Sebaj, öt perc múlva azt mondja, hogy elég lesz az eset száma és az aláírásom lefotózása a füzetkén. Jó, ellküldöm, megint öt perc múlva küld egy kódot, hogy aktiváljam, majd frissítsem az Origint. De az Origin az istennek se akarta elfogadni. Írok, válaszként azt kapom, hogy az activation.ea.com-on kellene aktiválnom. Kezdhette volna ezzel is...
Érdekes, hogy egyből tudta volna indítani (gondolom registry alapján megtalálta a fájlokat), de kéri a lemezt. Anyád
Sebaj, nyomtam egy javítást, most vagy plusz másfél gigát letölt még, lemérem ez fel is patcheli és nem kér utána lemezt.