Hirdetés
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Meggyi001: Mágneses vízálló GPS nyomkövető - 1 hetes felhasználói vélemény
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
válasz
leviske
üzenetére
Szia!
Ez a 4 játék:
Battlefield 3
MOH
Mass Effect 3
NFS The RunÉn mindent megértek, elhiszek az Originnek, EA-nak, de hogy 2 nap egymás után ez legyen???
Hihetetlen. Mondjuk tök nyugodt vagyok, számlák is megvannak, mindegyik dobozos. Ezt le is ellenőrizte az EA Support péntek délelőtt. Jelszavakat változtattam meg, most hétfőn egy jöhet még, az email cím és a nick cseréje az EA-n keresztül. ha így sem megy, előveszem a durcás énemet. 
(mondjuk az is röhej, hogy legelőször volt ugye a Bioware Social Club, utána regisztráltam be EA játékot (BF Bad Company, Dead Space 2), de ezek még köszönőviszonyban sincsenek egymással. De hogy is lehetnének, mikor egy-egy év telt el a regisztrációk között, és mikor volt a Bad Company, még nem élt az Origin, vagy nem kellett hozzá...na, ezeket is megpróbálom egyesíteni, de ez már csak egy kis plusz...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgatós találkozó
- Autós topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hihetetlen. Mondjuk tök nyugodt vagyok, számlák is megvannak, mindegyik dobozos. Ezt le is ellenőrizte az EA Support péntek délelőtt. Jelszavakat változtattam meg, most hétfőn egy jöhet még, az email cím és a nick cseréje az EA-n keresztül. ha így sem megy, előveszem a durcás énemet.