Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
válasz
leviske
üzenetére
Szia!
Ez a 4 játék:
Battlefield 3
MOH
Mass Effect 3
NFS The RunÉn mindent megértek, elhiszek az Originnek, EA-nak, de hogy 2 nap egymás után ez legyen???
Hihetetlen. Mondjuk tök nyugodt vagyok, számlák is megvannak, mindegyik dobozos. Ezt le is ellenőrizte az EA Support péntek délelőtt. Jelszavakat változtattam meg, most hétfőn egy jöhet még, az email cím és a nick cseréje az EA-n keresztül. ha így sem megy, előveszem a durcás énemet. 
(mondjuk az is röhej, hogy legelőször volt ugye a Bioware Social Club, utána regisztráltam be EA játékot (BF Bad Company, Dead Space 2), de ezek még köszönőviszonyban sincsenek egymással. De hogy is lehetnének, mikor egy-egy év telt el a regisztrációk között, és mikor volt a Bad Company, még nem élt az Origin, vagy nem kellett hozzá...na, ezeket is megpróbálom egyesíteni, de ez már csak egy kis plusz...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Samsung 850 EVO 256GB SSD eladó
- Samsung SyncMaster EX2220 Monitor kisfogyasztású Full HD LED monitor
- Bivaly erős 10 magos Dell Latitude 5430 (12.gen Core I7 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Apple Watch Ultra 2 Natur Titanium, Alpine Loop szíj, még 9 hó gari Emag vásárlás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ 7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hihetetlen. Mondjuk tök nyugodt vagyok, számlák is megvannak, mindegyik dobozos. Ezt le is ellenőrizte az EA Support péntek délelőtt. Jelszavakat változtattam meg, most hétfőn egy jöhet még, az email cím és a nick cseréje az EA-n keresztül. ha így sem megy, előveszem a durcás énemet.