Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
Sziasztok srácok!
Nagy segítséget kérek. Bár írtam az EA/Origin oldalán is, de nem hinném, hogy hamar válaszolnak.
Régóta van Origin fiókom, öt, igen drága játék landolt benne, mindegyik dobozos.
Ma a saját email címemre kaptam kettő levelet az EA/Origin-től, melyben közölték, hogy sikeresen megváltoztattam a fiókomat. A megszólítás ez volt : Dear sergeininjaNos, én az Origin oldalán is az itteni nevemen vagyok. Most nem tudok belépni a fiókomba, nem ismeri fel a nevemet sem!!!!! Azt írja, hogy érvénytelen nick!!!
BF3, Mass Effect 3, NFS Run, MOH...ezer percek játékidőben, és nem tudok mit kezdeni.
Én nem vagyok orosz kém, tolvaj...stb, viszont dühös fogyasztó az igen!
Mit lehet tenni? Most a fiam email címéről beregisztráltunk, és onnan írtam nekik, hogy sürgősen tegyenek valamit! Megadtam a telefonszámomat, hogy hívjanak fel.Valaki járt hasonló cipőben? Mi történt? Mit tehet ellenem ez az orosz ninja?
Mit csináljak? (azon kívül, hogy várok, gondolom vagy 1 hetet, mire észbe kap az EA igen gyors ügyfélszolgálata...)
Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Gyúrósok ide!
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós kamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Új Lenovo 14 Slim5 WUXGA OLED 620nit Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 1TB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest