Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
Sziasztok srácok!
Nagy segítséget kérek. Bár írtam az EA/Origin oldalán is, de nem hinném, hogy hamar válaszolnak.
Régóta van Origin fiókom, öt, igen drága játék landolt benne, mindegyik dobozos.
Ma a saját email címemre kaptam kettő levelet az EA/Origin-től, melyben közölték, hogy sikeresen megváltoztattam a fiókomat. A megszólítás ez volt : Dear sergeininjaNos, én az Origin oldalán is az itteni nevemen vagyok. Most nem tudok belépni a fiókomba, nem ismeri fel a nevemet sem!!!!! Azt írja, hogy érvénytelen nick!!!
BF3, Mass Effect 3, NFS Run, MOH...ezer percek játékidőben, és nem tudok mit kezdeni.
Én nem vagyok orosz kém, tolvaj...stb, viszont dühös fogyasztó az igen!
Mit lehet tenni? Most a fiam email címéről beregisztráltunk, és onnan írtam nekik, hogy sürgősen tegyenek valamit! Megadtam a telefonszámomat, hogy hívjanak fel.Valaki járt hasonló cipőben? Mi történt? Mit tehet ellenem ez az orosz ninja?
Mit csináljak? (azon kívül, hogy várok, gondolom vagy 1 hetet, mire észbe kap az EA igen gyors ügyfélszolgálata...)
Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Gaming notebook topik
- Google Pixel topik
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fűnyíró topik
- Renault, Dacia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Új Lenovo Thinkpad T16 G2 (Gen2) AMD Ryzen 7 PRO 7840U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro 3 év garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest