Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Ketogén étrend
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
Sziasztok srácok!
Nagy segítséget kérek. Bár írtam az EA/Origin oldalán is, de nem hinném, hogy hamar válaszolnak.
Régóta van Origin fiókom, öt, igen drága játék landolt benne, mindegyik dobozos.
Ma a saját email címemre kaptam kettő levelet az EA/Origin-től, melyben közölték, hogy sikeresen megváltoztattam a fiókomat. A megszólítás ez volt : Dear sergeininjaNos, én az Origin oldalán is az itteni nevemen vagyok. Most nem tudok belépni a fiókomba, nem ismeri fel a nevemet sem!!!!! Azt írja, hogy érvénytelen nick!!!
BF3, Mass Effect 3, NFS Run, MOH...ezer percek játékidőben, és nem tudok mit kezdeni.
Én nem vagyok orosz kém, tolvaj...stb, viszont dühös fogyasztó az igen!
Mit lehet tenni? Most a fiam email címéről beregisztráltunk, és onnan írtam nekik, hogy sürgősen tegyenek valamit! Megadtam a telefonszámomat, hogy hívjanak fel.Valaki járt hasonló cipőben? Mi történt? Mit tehet ellenem ez az orosz ninja?
Mit csináljak? (azon kívül, hogy várok, gondolom vagy 1 hetet, mire észbe kap az EA igen gyors ügyfélszolgálata...)
Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Arc Raiders
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Assetto Corsa Rally
- Automata kávégépek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Apple iPhone Air 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfa
- Dell Precision 7560 AI -ra és Gamer/Munkára LAPTOP I7-11850H/ 32GB RAM / 1TB SSD / NVIDIA RTX A3000
- Dell Latitude 7420 Prémium laptop 14" FHD IPS kijelző / 16GB memória / Intel Core I5-1145G7 / gar.
- Fujitsu Esprimo P520 E85+ PC, i5-4570 Proci, 8 GB DDR3 RAM, 240 GB SSD
- MSI GeForce RTX 5090 VANGUARD SOC /// ÚJ BONTATLAN /// 2028.12.01.-ig GARI /// 2025.12.01. gyártás!
- HP omen 17-w131ng bontva
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 15 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest