Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Tomasz72: Újabb Jimi home ajánló
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
XaraX
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
Közben megtaláltam ezt a funkciót én is, bár nem e-mailt írtam, hanem az amerikai live chat funkciót választottam, nem akarván hétfőig várni (prospektus szerint H-P 9.00-18.00 elérhető az EA Magyarország, bár ez a telefonos ügyintézésnél van feltüntetve).
Az ügyintéző segítőkész volt, leírta az Origin azonosító végét, amire regisztrálva van: .pl, tehát egy lengyel bajtárs a ludas, nem a bolt (persze megkerülhető a dolog, de legyünk jóindulatúak). A regisztráció időpontja pedig 2012-03-08, azaz már elég régen. Sajnos ezen felül segíteni nem tudott, csak annyit mondott, hogy a boltba vigyem vissza; őket viszont még éppen felhívtam zárás előtt, és azt mondták, hogy az EA Magyarországot keressem meg a problémával, hétfőig viszont nem szívesen várnék ha elkerülhető. Holnap nyitva van a bolt, be fogok menni blokkal, lemezzel és elviszem magammal ezt a chat logot, amiben az EA-s ügyintéző kérdésemre megerősítette, hogy bizonyíték értékű, aztán meglátjuk hogy erre mit lépnek.
Kérdés: esetleg van valakinek tapasztalata az EA Magyarország e-mail ügyintézésével kapcsolatban abban a tekintetben, hogy hétvégén mennyire aktívak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair RM650X / Moduláris Gold Táp / Félpasszív Ventilátor! / Cavarmatricás / Beszámítás OK!
- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- EVGA GTX 980 4GB Founders Edition / Beszámítás OK!
- Ubiquiti Switch Pro 48 (USW-Pro-48)
- 500GB Sata SSD-k / Western Digital / Samsung / Crucial / Beszámítás OK!
- Dell Alienware AW2521HFLA 25" 240Hz Gamer Monitor 27% ÁFÁS - 0248BE
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest