Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• XaraX

addikt

válasz csaba951 #1506 üzenetére

Közben megtaláltam ezt a funkciót én is, bár nem e-mailt írtam, hanem az amerikai live chat funkciót választottam, nem akarván hétfőig várni (prospektus szerint H-P 9.00-18.00 elérhető az EA Magyarország, bár ez a telefonos ügyintézésnél van feltüntetve).
    Az ügyintéző segítőkész volt, leírta az Origin azonosító végét, amire regisztrálva van: .pl, tehát egy lengyel bajtárs a ludas, nem a bolt (persze megkerülhető a dolog, de legyünk jóindulatúak). A regisztráció időpontja pedig 2012-03-08, azaz már elég régen. Sajnos ezen felül segíteni nem tudott, csak annyit mondott, hogy a boltba vigyem vissza; őket viszont még éppen felhívtam zárás előtt, és azt mondták, hogy az EA Magyarországot keressem meg a problémával, hétfőig viszont nem szívesen várnék ha elkerülhető. Holnap nyitva van a bolt, be fogok menni blokkal, lemezzel és elviszem magammal ezt a chat logot, amiben az EA-s ügyintéző kérdésemre megerősítette, hogy bizonyíték értékű, aztán meglátjuk hogy erre mit lépnek.
    Kérdés: esetleg van valakinek tapasztalata az EA Magyarország e-mail ügyintézésével kapcsolatban abban a tekintetben, hogy hétvégén mennyire aktívak?

Új hozzászólás Aktív témák