Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sn[4k3]
senior tag
Ki a bánat fog venni SimPontot 160€-ért??!! Úristen, mik vannak...
Ultima Online, uhh. Szerintem még (több) pénzt is hagyna maga után, ha Play4Free lenne. Nem tudom mennyien nyomják, de már az EverQuest a megjelenésével letarolta, na az most free-to-play lesz a 13. születésnapján (március).
Warhammer Online detto. Imádtam minden egyes percét. Totál felesleges szerintem a Wrath of Heroes, egyszerűbb lett volna az Age of Reckoningot P4F-vé tenni. 12.99€-ért még meg is érné venni, hogyha játszanának vele. Valahol ki lehet deríteni, hogy mennyi igazhitű pléjer ostromolja a másik városát? Ha valaki perfektül szpíkel inglisht az megtehetne egy szívességet, hogy egy általam megfogalmazott levelet lefordít nekem angolra. Én vaktában fizetnék érte, de be kell valljam, hogy mostanában LotRO-val játszogatok (na ott tudtál, hogy miként kell túlélni), talán ott jobb helye lenne a havi pénznek, pláne, hogy ott nem kötelező... de a Warhammer Online számomra a legjobb)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- iPad topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Warhammer 40.000
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Túra és kirándulás topic
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14" M4 16GB RAM 512 HDD (asztrofekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 85% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Asus TUF gaming x670E-Plus Wifi
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- DELL Latitude 5530 15.6" FHD IPS Core i5 1235U 16GB RAM 512GB NVME SSD 1 Év Gar
- AKCIÓ! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad 2025 (A16) 128GB & 256GB Wi-fi Bontatlan Összes Szín / 27% áfás ár
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // 6-9. gen // i3 / i5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest