Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faterkam
addikt
Rég írtam ide, sajnos most sem fene nagy örömömben :/ Egy belső udvaron parkolok a H Astrával, és reggel szól a leányom, hogy betört az üvege. Nézem, és az első szélvédőre esett valami, a tetőről, kb. 35-40cm hosszan két írányba repedt meg. Egy komoly becsapódási pontban a legmélyebb, de csak a külső réteg, a belső szerencsére nem repedt meg. Utána néztem, mindenhol cserét mondanak, mondjuk én is azt akarok. Az árakat nem tudom, de 30-40eFt között mondták. A kérdésem ezek minőségben megegyeznek a gyári üveggel? A forgalomba helyezéskor raknak rá hologramos matricát, jobbra le, avval ilyenkor mi lesz? Életemben nem cseréltettem szélvédőt, Tapasztalataitok?

Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- Thule tetőcsomagtartós kerékpárszállító
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- LG UltraGear 45GX90SA-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámitOK
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest