- Lelkiblog
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faterkam
addikt
válasz
Faterkam #42144 üzenetére
Ma reggel vittem ide, a teljes Astra H szélvédő csere 19eFt.-volt ( a gyári 120eFt helyett) elvileg 10 év garanciával. Most délután leszakadt az ég itt is, Eddig jól bírja, semmi csapadék!
-
gban
veterán
válasz
Faterkam #42144 üzenetére
Legfontosabb hogy megbízható helyre vidd.
Én régen cseréltem (egy biciklis lefejelte, ő volt a hibás, aztán mondta, nincs baj, mehetünk tovább... persze, mondom, mentő, meg kárrendezés után - hát ő ezt nem tudja kifizetni - mondtam neki, akkor jön a rendőr is), még a Kadetton, vagyis kb. 2000-ben, nem tudom azóta mi változott, de akkor azt mondták, aki olcsón csinálja ahhoz nem szabad vinni.
Oka pedig, hogy abból az árból csak egy fél tubus ragasztó jön ki, vagyis nem nyomják bele rendesen az egészet ahogy kell. Akkor meg sanszosan beázhat.
Mert akkoriban baromi drága volt a ragasztó - ha jól emlékszem, 30 fölött volt, ebből 12-16 volt az üveg, 10 volt a ragasztó beszerzési ára, a többi meg a munkadíj.
Volt aki 12-ért betette volna, de többen is mondták, tuti nem dolgozik ingyen, így valószínű kispórolja az anyagot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest