Új hozzászólás Aktív témák

• Integra

titán

válasz parandroid #41700 üzenetére

akkor magyarázd meg a többi "félkegyelműnek" (direkt nem használok ilyen szavakat, mert amúgy a vita partnerek igenis alapvetően okos, eszes emberek, akiket csípek), hogy ne adjanak a számba olyat amit nem mondtam, mert nem nyelem le. nyílván rád inkább hallgatni fognak, mint rám :)

és van itt egy érdekesség, ami nagyon jól megfigyelhető. a tömegpszichózis. nagyon érdekes téma amúgy, imádok ezzel foglalkozni. :)
    sajnos nem lenne egyszerűbb beismerni, mert ez szimpla tömegpszichózis lenne és annak meg nem engedek, főleg mert nincsen igazuk, amúgy engedek, mert tudok és szoktam is bocsánatot kérni ha hibázom.
    óriási különbség egy szövegértelmezési hiba megvitatása és az, hogy ennek a másik fél a bizonygatására tömegpszichózist alkalmaz. látod, bandus is ezt tette a végén, fel sem tűnik neki, már másra hivatkozik a saját vélt igazának bizonygatására, mert most már maga sem biztos az állításában, hogy az úgy van pontosan. ilyenkor hivatkozunk gyorsan a bennünk dolgozó egó miatt egymásra, kvázi megerősítést szeretnénk. más is írhatta volna korábban, most éppen ő volt az első. aztán te is ezt említed, illetve erre hivatkozol. törvényszerű, hogy kijön a sok akarata, véleménye az egy/kevés ellen.
    nos, én ennek nem hajolok meg. és bárki aki meghajol, az hibázik. a tömegpszichózis nagyon veszélyes dolog és a tudatlanságból fakad legfőképpen, illetve az egóból. nem szándékosan történik ez, hanem egyszerűen a csoport, mint egység így működik. megtalálják egymást az azonosan gondolkodó emberek és máris közösen képviselik az álláspontukat, ami egyáltalán nem biztos, hogy ettől még helyes érveléssel működik. ebből lesz a tömegpszichózis.
    felőlem 50-en is mondhatják ugyanazt, vállalom. lehet kopterezni nyugodtan, lehülyézni ha éppen valakinek ehhez van kedve, ezek a dolgok sosem érdekeltek. vagy lehet azt is mondani, hogy nem értetek velem egyet, szerintetek nem úgy van, de egyet elismertek, kiállok az igazamért, ilyen vagyok, ezt képviselem, fogadjátok el. :)

látod?
    netezés helyett neki állj neki hajtani, 3kg is sok, 15 kg meg egyenesen rengeteg, és mocskosul befolyásolja a tested és az életviteled, a szokásaid, a szexuális életed. de igazából a lustaság és a kifogáskeresés és az önigazolás az, ami a legnagyobb ellenséged, hogy nem csinálsz semmit.
    valószínű még nem jutottál el oda, nem vagy a legalján ennek a folyamatnak, hogy azt mondd, hogy na most már elég, változás van és ezt tényleges cselekvés követné. ha megtalálod magadban azt a motivációt, a mozgató rugót, ami nálad ezt kiváltja, onnantól csak felfelé megy az út és egyre jobb lesz. csak rajtad múlik, úgyhogy hajrá, keress egy képzett rkc/sfg oktatót és állj neki, izzadj, szenvedj, harcolj. 2-3 évre szükséged lesz, de meg is lesz az eredmény. ez nem megy egyik napról a másikra. viszont közép és hosszú távon csodákra képes az ember, ha kitart és hisz és akar és legfőképpen cselekszik :))
    úgyhogy hajrá! :)

ennek örömére le is darálom a mai golyós adagom gyorsan, mert a zsír az ellenségünk :DDD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés