- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
Integra #40902 üzenetére
Asszem, kettőt. Én is lekoccoltam egy Saabot a Petőfi hídon. Az IS-nek kb. semmi baja nem lett, a Saabnak fényezni kellett a hátsó lökhárítóját. Márkaszervíz: 140e. Akkor inkább az évi 5e-tel nőtt díj...
Viszlát: hasonló esetem volt: ellopott autó, ami ideiglenesen ki volt vonva a forgalomból. Kérdeztem a rendőrséget, minden rendben van-e? Válasz: persze, ha ki volt vonva, akkor nem kell csinálni semmit. Ok, pár év múlva jött egy súlyadócsekk róla. Wtf? Hát kiderült, hogy az okmányiroda a körözés alatt álló autót visszahelyezte forgalomba, mert lejárt a fél éves kivonás. Sherclock, bazze!
Felhívtam őket, hogy ugyan viccelnek-e, és legyenek oly' jók ezt elfelejteni. Befizettem a többi autómra, részemről leszartam.
Idén jött egy levél, hogy ha nem fizetek, behajtják. Egy másik autómat lefoglalva! (!!!). Tehát az önkormányzat az egyik autóra fenn álló (amúgy fiktív) tartozást be akart hajtani egy másikon:
-Ha nem tudták, hogy lopott, miért nem azon próbálják behajtani?
-Ha tudták, miért is próbálják behajtani?Kaptak scannelve egy rendőrségi határozatot, meg egy erőteljesebb anyázást telefonon, úgyhogy jobb belátásra tértek. Viszont egy feljelentést a tárgyban azóta is fontolgatok, mert az előző eset imho lazán megáll hivatali visszaélésnek.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Gamepad
- BestBuy topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Indulhat a hardverparti!
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3224
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest