- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Köszi srácok
A helyzet ennél némileg bonyolultabb, mert feleségem kap diplomát (kapnék én is, ha kocsivásárlás helyett diplomát írtam volna, na majd fél év múlva
), így após-anyós-család jön, adott a megfelelési kényszer (após felé mission impossibru egyébként, ebből a görcs).
Nem kellett volna elhúzni az öltönyvásárlást, nem lennék ilyen helyzetben.
Amúgy abban igaza volt a kollégának, hogy ha nincs zakó, akkor nincs nyakkendő és nincs hosszú ujjú ing a kánon szerint, natúr rövid ujjú ingben meg mégse' mennék, nem óvodai anyák napja ünnepség ez. Dilemma. Természetesen a sportzakómat is kihíztam...
De leginkább a sorból nem akarok kilógni, meg valamilyen szinten meg kellene felelni.
Igen, tudom, hogy nem ezen múlik a respektem, nem kell mondani. A vejek élete már csak ilyen.
Digelből már ki van nézve egy marha jó fazon, csak azóta történt némi anyagi wtf... most épp nincs 80-100k-m egy öltönyre. Max. a fele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Yettel topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest