- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Jó éjszakát Mindenkinek !
-
bnss
veterán
Nem haladtam úgy, ahogy szerettem volna, inkább megyek, és alszom egyet. Aztán korábban kelek - legalábbis megpróbálok. Jó éjt!
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia #19795 üzenetére
Ünneprontó
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia #19790 üzenetére
Á, ezt ösmerem - the ultimate question: "Az Élet, a Mindenség, meg Minden..."
Pisztillus: Nyertél, ez az
15 évesen sajnos esélyem sem lett volna ott lenni rajta
-
feka007
veterán
-
Bubu79
addikt
Szép estétet Topiklakók
Érdekesen alakulnak a dolgok a modkerben
-
Winner_hun
félisten
Hogy a pénzt ki tegye zsebre 10-ből 10 szer elit érdek
Mégis az éhezőkből lesznek az elitéltek
10-ből 10 ember bűntetlenül eljátszaná Istent
9 elpusztítana maga körül végül mindent -
Apollyon
Korrektor
Hopp, elnézést, elfeledkeztem az alapelvekről...
Igazából nem buzdítottam senkit, csak említettem, amúgy ezek szerint nem szabad beszélni a szűrőkről? -
okoska.
csendes tag
Jó éjt mindenkinek.
Bon3ss nem kioktatásként hatott remélem. -
kételkedem
addikt
A kerékpár nagyon távol áll tőlem. Fáj a derekam, zsibbad a kezem tőle. Biztosan rossz bicajjal kerekeztem, de semmi élvezeteset nem találtam benne.
gyalogolni, túrázni szeretek, a futás is elmegy. Kajakozni lenne jó, de annak még utána kell járnom, hogy itt a közelben egyáltalán van-e rá lehetőség. -
bnss
veterán
válasz
kételkedem #19770 üzenetére
Nekem nincs kimondott irányzat, mindenhova egy kicsit.
Remélem hétvégén végre lesz időm egy kanyarra biciklivel. Csak ne felejtsem el, hogy a fékeken kell egy kicsit állítani, mert meglepetés érhet egy-egy tempósabb szakaszon.
-
kételkedem
addikt
válasz
RoyalFlush #19751 üzenetére
grat!
-
ngabor2
nagyúr
válasz
phanzetomox #19762 üzenetére
van.
jobb lett a kedved?
amúgy ott a viccrovat, vagy ha egy kicsit visszatekersz, ide is bedobtam egyet.
-
bnss
veterán
Kissé elkeserítő, hogy a Logoutos írások reklámmal kezdődnek. No mindegy, ezt is megszokom. Vagy nem.
-
ádyz
addikt
válasz
phanzetomox #19762 üzenetére
-
phanzetomox
őstag
hali mindenki ! van valakinek valami jó vicce ? (nem ártana mert nem valami jó ha hangulatom) pedig ápril 1 van
-
bnss
veterán
válasz
philoxenia #19758 üzenetére
Igazad van! Meghirdetem az aprók között, hátha kell valakinek, házhoz is viszem, fizetek is, ha átveszi.
-
pohár
félisten
válasz
philoxenia #19758 üzenetére
Nézem is, de úgyis furcsa
-
bnss
veterán
Szép estét! Nem szeretem az izomlázat...
-
Algieba
őstag
A milkának új limitált szériája van, az Alpine Mountain. Ez az áfonyás tejkrémes, mézes vajkaramella darabokkal, huh, nagyon finom.
Végre valami jó a nap végén.
Szép jó estét mindenkinek!
-
Pisztillus
senior tag
válasz
Gratulálok!
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
-
pohár
félisten
válasz
philoxenia #19750 üzenetére
Max egy denevérnek, de nekem annyira nem jön be
Grat RoyalFlush!!
-
RoyalFlush
őstag
Sziasztok!
Sikerült az angol középfokú nyelvvizsgám. És ez nem tréfa
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ez pont így jó....
-
feka007
veterán
válasz
Pisztillus #19747 üzenetére
Most visszadőlt.
Nektek most milyen?
-
feka007
veterán
lol, megfordult a youtube
-
7
addikt
Nyoh, megyek szepen elfele, aprilis elseje alkalmabol jol bepizzazunk a szobatarsammal.
-
I_Am
veterán
válasz
venember83 #19736 üzenetére
Őket nem lehet.
-
okoska.
csendes tag
Na, befejeztem a prezentációm írását holnapi olasz órára.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
brownus #19723 üzenetére
ez pont olyan, mint a viccben, amikor emberke elmegy a bölcshöz, hogy adjon tanácsot, emrt már 7 gyereke van, és nem bírja eltartani őket.
- egyél répát, és nem lesz több gyerek.
pár hónapra ismét megy a bölcshöz, hogy az asszony már a 8. gyereket várja.
- ettél répát?
- igen, hisz ezt javasoltad.
- egészben, vagy lereszelve?
- egészben.
- az úgy nem jó, le kell reszelni.
kb. 1 év múlva ismét megy, hogy már 9-nél tartanak...
- ettél répát?
- igen.
egészben, vagy reszelve?
- reszelve, hisz azt mondtad.
- megcukroztad?
- nem...
- meg kell cukrozni kicsit, csak úgy hat.
újabb év, 10. gyerek
- ettél?
- igen.
- reszelve?
- reszelve.
- cukrozva?
- cukrozva.
- ittál rá másfél liter vizet,
- nem...
- pedig úgy fog hatni.
újabb év, 11. gyerek
- ettél, reszelve, cukrozva, másfél liter vízzel?
- ahogy mondtad.
- de közben szex volt?
- persze, minden este.
- jaaa, azt nem szabadadnak egy naaagy tudományosnak tűnő körítést, becitálnak pár nem létező, vagy nem elismert folyóiratcikket, és világmegváltásként eladják a semmit. majd közlik, hogy az egész csak úgy fog hatni, ha mindent megváltoztatsz. igaz, ha mindent megváltoztatsz, akkor a csodabigyók se kellenek... csak ezt nem kell feltétlen tudnod, mivel akkor nem fizetsz
tildy: de. épp ezért az arányokat könnyű kiszámolni, hisz ha a pH 7.4, a pOH 6.6, a különbségük 0.8, 10^0.8=6.31. logaritmus azonosságok, víz autoprotolízise, vízionszorzat. ugye, milyen tudományosnak hatok? vagyon ezt el szabad hinni, vagy ez is áprilisi tréfa?
-
csapos2
addikt
-
frame>24
addikt
-
brownus
veterán
ha nagyobb arányban eszel vörös húsokat, sok tartósítószeres kajákat akkor előfordul a savasodás. meg a sok kólától, üdítőktől, ilyenektől.
a lényeg, hogy sok friss zöldséget, gyümölcsöt kell enni és kész
meg ha lehet barna rizst, teljes kiőrlésű lisztből sütött kenyeret.
biztos jók ezek a készítmények egyébként, csak szinte mindenki ott rontja el, hogy elkezdi enni/inni a csodaszereket de ugyanúgy él tovább, eszik össze-vissza mindent ahogy megszokta... életmódot kell váltani, mond meg anyudnak.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Pisztillus #19715 üzenetére
a 7.4 az igenis lúgos... a gyomorsavhoz képest mindenképp
sőt, 6.31x több OH- van benne, mint H+...
olyan nincs, hogy a test pH-ja. egy-egy szervben található folyadéknak lehet pH-ja, de ha ezt a bevitt kajával az ember meg tudja változtatni, az sose vezet jóra. oké, ideiglenesen talán megy. érdekes, hogy sose akarnak az ilyen cégek belemenni az ingyenes próbacsomagba, vagy a "ha használt, fizetek" c. játékba. előre, és sokat kérnek. -
phanzetomox
őstag
válasz
azta ................... ez nekem magas
-
kételkedem
addikt
válasz
Ami kikívánkozik, annak ki kell jönnie előbb-utóbb!
-
Pisztillus
senior tag
No, mire ideértem, meg lett válaszolva a kérdés. Valóban ez is egy üzleti fogás, egyetlen célja a pénztárcák kiürítése. Hiszen minek van a kiválasztórendszer (élén a vesével), ami folyamatosan a megfelelő pH-n tartja a szervezet sav-bázis egyensúlyát. Ráadásul ha valamilyen módon (étel, ital) megpróbáljuk ezt a pH-t eltolni, azt a szervezet azonnal kompenzálja, fokozott sav vagy lúg kiválasztásával, azaz nem hagyja magát. Az ilyen cuccokkal csak azt érjük el, hogy esetleg túlterheljük - na ez a nem egészséges.
Másrészt meg (ugyan csak középfokú) vegyészként pH=7,4-re azt mondani, hogy enyhén lúgos... Amikor a skála lúgos vége a 14. Arról nem is beszélve, hogy már az első javaslatával leírja a megoldást is: zöldségek fogyasztása. Nekem sajnos volt vesekövem, aminél a kezelés része volt, hogy a vizelet pH-ját 7 és 8 között kellett tartanom egy Blemaren nevű készítménnyel. Nos, amikor jó kis zöldséglevest, vagy zöldségekkel telirakott hús- vagy gulyáslevest főztünk hétvégére, nem volt szükség a Blemaren-re, a leves elintézte az egészet. És még finom is volt. Bocs, hogy ilyen hosszúra eresztettem, de ez most kikívánkozott belőlem.
-
tildy
nagyúr
-
nike_
addikt
Hova tűnt annak a topiknak a neve, amit Winner nyitott?
-
tildy
nagyúr
válasz
kételkedem #19705 üzenetére
Ráadásul tök más ph értékek simán előfordulnak a testben. Vegyük pl.a gyomort vagy a veséket.
-
kételkedem
addikt
Szerintem is inkább divatos marketing duma. Mi savasodik el? A vér, a nyál, a nyirok, a vizelet? Ha eltudna savasodni, akkor elég lenne esténként megnyalni a szappant, és voalá, máris semlegesítve vagyon a savasodás. Arról nem is beszélve, hogy a szervezetünkben nagyon erős savak dolgoznak, amik a bőrfelszínt, a fogzománcot simán szétmarják, ha ehhez öntök egy kis szénsavas üdítőt, csak hígítom.
-
pohár
félisten
-
tildy
nagyúr
Remélem frame > 24 , vagy Pisztillus válaszol (Phatika blog miért nincs még? ):Mi a nyavalya ez a test elsavasodása? Szerintem újabb átverés lehet, amivel próbálnak az emberekről újabb bőrt lehúzni.
Hogy miért kérdem: anyum mondta , hogy halott erről a PH-csodáról (nem prohardver!) , hogy lehet segítene a szemén, stb...
Na mondom óvatosan ilyesmivel, főleg, hogy valami 50 ezer forint
a kezdőcsomag. Mondom állj, szerintem ez az elsavasodás csak kitaláció, és arra megy ki a játék, hogy hiszékenyeket lehúzzanak... Ráadásul beteg ember még jobban hiszékeny, mindenféle gyógymódban bízik.
Bikernek amúgy jobbulást.
-
Eastman
addikt
Biker túl van a gerincműtéten. Három órán keresztül faragták. Jókívánságokat ide lehet írni: [link]
Szép napot!
Eastman
-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus #19698 üzenetére
Nem. Csak akkor van értelme a kérdésnek, ha körversenyről van szó.
Aktív témák
Hirdetés
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest