Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
venember83
üzenetére
sztem tuti van arra is

-
ToBeY
nagyúr
Hol lehetne venni ilyen "izét" amit bele lehet szúrni tejes vagy akármilyen dobozba, és normálisan lehet önteni utánna.
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
stílusosan: mert bolond vagy

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
kurvára nem vagyok fontos - egyszerűen csak én vállaltam el egyedül.

-
neduddki
nagyúr
HI!
tessek mondani egy hazra /csupasz hazra!!!/ mi a feszkes fenenk a garancia? /raadasul 2 ev???/
nem ertme en eztet...udv
neduddki
-
-
dragonfx
veterán
„Nincsen M3as BMW.m, nem vagyok versenyző, és nem hordok Streetracing pólót. Európa legjobb és legszebb autóját vezetem, és rajtam kívül sok ezren értik mire gondolok ha azt mondom, Angel eyes.A fordulatszámmérő elhagyja a 6000ret, és nem örülök ha az emberek össszekeverik a BMW.t a bnv.vel..
Büszkén gondolok az e30asra, az e36osra, az e60asra és az e90esre és a többi bmw modellre.Szeretem a Bőrkormányt, az ültetést, a Motorsport felniket és a sperr.diffit.Itt élek európa szívében,
Driftelésben mi vagyunk a császárok, és igenis mi gyártjuk a legszebb autókat.
BMW én így szeretlek”
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Sajnos én is voltam on call egy jó ideig, néha nagyon zavaró tud lenni

-------------------
"A fehérnemű szexissé teszi az alanyt, és a szexis alany mellé gyakran társul a dugás mint állítmány."
Ezt a mondatot le szabad ide írni? -
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Tehát te álmodban is be vagy osztva. Fontos ember vagy a cégnél, gratulálok az elért nélkülözhetetlen státuszhoz.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem
üzenetére
nem lehet kikapcs, ha én vagyok az on-call, ugyebár...

meg ha bármi van...

-
lorcsi
veterán
Zuglóbol van közvetlen villamos vagy egyéb járat a keletibe ?
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
gondolj bele, milyen "rossz lenne , ha még valamikro hajnali 5kor egy nőszemély is elkapott volna egy kis entyempentyemre, miközben te épp az igazak álmát aludnád

-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
S a telefonon a kikapcs gomb? Naugye! A lelked mélyén nem is akartál aludni, ellenkezőleg! Arra vártál, hátha hív valaki.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bolondember
MODERÁTOR
kellemetes szép nagyot mindenkinek!
aludni, azt kéne.
lefeküdtem az IT Crowd S01 E05 után (nagy nehezen beszéltem rá magam), épp elaludnék, hívnak az éccakások. Segítek, elalszom, gondoltam nyolcig alszom, erre Anyám felhív 6:59kor...

zsír.
-
RoyalFlush
őstag
-
zolynet
veterán
gutentágfaszikáim ... a hölgyeknek is

jobbúlást a betegeskedőknek
-
Racecam
nagyúr
A fenébe, kurvára fáj a torkom, folyik az orrom és egyébként is szarul vagyok. Közben pedig munka, mint a tenger...

-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
merre?
jó reggelt mindenkinek, így lazán, hétvége előtt (hogy Feri bátyámat idézzem).
-
bnss
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Weber sincs rajta. Én is szívesen hallgatnám a duruzsolását. Főleg 8000 környékén.
Itt már van minden, mi szem-szájnak ingere: [link]
szerk.: a nem kávézásra gondolsz?
Reggel hat óta nem ittam kávét és energiaitalt sem.Str8 sk8r: feltöltöm valahova.

Jó éjt Pisztillus!
-
No, megyek aludni, jó éjt, jó tanulást, jó fórumozást - kinek a magáét!

-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus
üzenetére
Most kb. 50 perc után tartok egy kis szünetet, nem is bírnám sokkal tovább. Illetve próbálkozhatnék, de nem sokat érne, ha még arra sem emlékeznék, hogy mit olvastam.

-
Tudom, hogy nem volt komoly.
A noti reinstall viszont igen, ezért tényleg nem foglalkoztam vele tovább. Ha nagyon érdekel a dolog, úgyis megtaláltam volna a módját a megtekintésének.Tanulás közben meg óránként kb. 5 perc szünet, hidd el, jót tesz! Nekem annak idején bevált.
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus
üzenetére
Nehogy komolyan vegyél, nem vagyok beszámítható állapotban.

Str8 sk8r: akkor elküldöm még ma, ill. holnap - 2 perc és holnap.

Winner: nincs VTEC, az egy 1,6-os "tuning" motor:
"Lada motoroknál a hengerek engedélyezett furat átmérője és löket hossza maximum 80 mm. Más gyártmányoknál a furat átmérőjének maximuma a hivatalos, gyár által megadott javítóméret. Csak gyári eredetű, vagy azzal megegyező szívócsonk, kipufogócsonk, használható. A karburátor darab száma, helyzete nem változtatható. Központi befecskendező rendszerrel szerelt autóknál az üzemanyag ellátó rendszer gyári állapotát tilos megváltoztatni."
-
Jó éjt és szép álmokat mindenkinek!
Paplan alá helyezem magamat.

-
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus
üzenetére
Szia!
Így már értem!
Akkor egyszerűen le kell menteni, és a kedvenc média lejátszóval megtekinteni. Tudom ,ez triviális, de kikívánkozott belőlem. 
szerk.: inkább megyek vissza tanulni.
-
-
válasz
RexpecT
üzenetére
A Lie to me-ban Tim Roth játszik hazugság kutatót. Egy sorozatnak elmegy.
A Dollhouse most indult februárban, és inkább sci-fi beütéses, mert memória törölt emberek benne az "ügynökök", akik egy-egy adott feladatra új tudást és személyiséget kapnak. Persze a főszereplő ügynök, hölgy.A kedvencem a Mentalista.
Ráadásul a mostani epizódban kicsit befeketítették a főszereplőt, hogy bizony a múltjában simlis figura volt és látnokos hazugságaival sokak életét megkeserítette. -
A nagy Acer legalább három éves, és egy nehéz dög. Csak filmnézésre használom, mert nagy monitorja van.
Aspire jóval kisebb, kevesebbet is fogyaszt. Meg könnyebb megtartanom a térdemen.
Ezen alkotok, szörfölök, és nem, nem veszek minden évben laptopot, netbookot. Most jó ideig nem is tervezek másik gépet. Ez is legalább három évig fog a térdemen ücsörögni, mire lecserélem valami másra.Nyugi, nem nálam kezdődik a felső tízezer. Pl. még autóm sincs, de még egy robogó sem áll hátul. Csak egy biciklim van. Meg egy idős laptop és egy pici netbook.
Szerk.: A Lie to me egyik epizódját és a Dollhouse első részét néztem meg.
-
Tim82
félisten
válasz
Str8 sk8r
üzenetére
Félreértesz, nem hiszem, hogy bárkinek sértés volna (nekem is volt egy időben egyszerre 3 laptopom - kettőt használtam (az egyik ráadásul egy PIII subnoti volt, mostanában kicsit visszasírom), a harmadikat meg nem sikerült azonnal eladnom - egyik sem kétmagos volt), inkább kíváncsi vagyok, honnan tudod, hogy Algiebának milyen laptopja van. Kicsit turkáltam az írásai között most, az Aspire One-ról ír, de a laptopjáról semmi nincsen.

Mellesleg személyes véleményem szerint mindennapi használatra (net, office, nem HD-film nézése) az ember vegyen egy használt üzleti laptopot, akár PIII-asat is, jobban jár, mint egy új, csilivili MSI/Acer/F-S Amilo (Tildy kedvéért: nem Amilo Pro
) laptoppal. -
Str8 sk8r
őstag
...jó...találgattam...nem sértés volt...csak csuporral szerettem volna érzékeltetni, hogy ha valakinek van valamilye, attól még nem burzsuj...nekem is 200k-s notim van, és mégse vagyok gazdag...megvettem, és kész...
......Bon: kár...kíváncsi lettem volna, milyen lehetsz "hobby-munka" közben...
... -
bnss
veterán
Szép estét!

No akkor induljon a móka, péntekig nem sokat kell aludnom.
-
Mivel elcsendesült a topik, én is leteszem a netbookot és felveszem a laptopot, hogy új sorozatokat ismerjek meg.
Később visszanézek, aztán alvás.
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
venember83
üzenetére
...viiiiihihihi...ott a pont...
... -
frame>24
addikt
válasz
venember83
üzenetére
ez egy eléggé "akarsz beszélni róla?"-végű hsz volt...
-
válasz
kételkedem
üzenetére
Márka-függetlenként a négy nagyobb gyártó modelljei közül szemezgetek.
De van a listámon Samsung, a D900.Igen, az L700 egy nagyon tuti mobil! Kár, hogy beletört a tudásom a java-telepítésbe... Így morgolódva odaadtam az öregemnek. Pedig nagyon tetszik.

Szerk: csuszka: D900, kagyló: Motorola V3, bicska Sony Ericsson S700, tábla Nokia 6230.
-
kételkedem
addikt
válasz
Algieba
üzenetére
tábla: Samsung L700
csúszka: Samsung SGH-E250
kagyló: Samsung e335
bicska: Samsung F200
Mindezt egy gyártótól!
-
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
Bubu79
üzenetére
...gyerekkoromba(ami még most is tart) a technikatanárom mesélte, hogy egy villanyász(szerelőnek nem nevezném) haverjával csinálgatták valahól az antennát, és a "haver" elkezdett hülyülni, hogy majd Ő megnyalja...ment a "bábjáték" egy darabig, mire a tanárom kerített egy fáziskeresőt, a biztonság kedvéért, de a tag erősködött, hogy abba tuti nincs delej...fáziskereső hozzáérint, és világít...mindketten fal fehérek lettek, a tag leült, és vagy 5 percig meg se tudott állítólag szólalni...
... -
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
A kondiban tárolt feszültség más szempontból is veszélyes - egyen feszültség, a tápok általában úgy nyitnak, hogy bejön a 230V, egyenirányít, szűr, szaggat, transzformál, egyenirányít szűr.
Az elején biza nem kevés az a felépítéstől függő 150-310V, ami kisülhet

Ezeken a helyeken jóval nagyobb a tárolt töltés - tekintve, hogy nagy teljesítményre van méretezve a primer kör is; ebből adódóan a belső ellenállás is kissebb, jóval nagyobbat rúg

Miért ne szürkézzünk? a jónagyot kívánokhoz képest ez eléggé OFFFF

-
Mondjatok nekem telefon modelleket, melyek jól jellemeznek egy-egy típust: tábla, kagyló, csúszka, bicska.
Ki akarom egészíteni a Hogyan válasszunk mobiltelefont? írásomat képekkel.
Köszi! -
Bubu79
addikt
válasz
Algieba
üzenetére
Repült el azt én fülem mellett is csavarhúzó már, amikor a kollégát "megszúrta"* a vezeték...
*: A főnökünk esküdött rá, hogy ő biza minden delejt lekapcsolt, dolgozhatunk nyugodtan - egy spagócán mégis kint maradt a birkózógép...
Aztán beláttuk, hogy az egyik kezed a farzsebedben, a másikban csavarhúzó módszernek mégiscsak van létjogosultsága - és a műszert sem véletlenül cibálja az ember magával mindenhová
Az tény, hogy nem kellemes, amikor jelzést kap az ember az erőviszonyokról

-
Én egyszer a hálózati áramot "kóstoltam meg". Átvágtam az ágymelegítő drótját még 5 évesen. Szerintem, nem humánus kivégzési mód az áramütés...
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Az említett delej meglehetősen kis áramerősséggel áll rendelkezésre - egyrészt mert iszonyat nagy a kapcsolás belső ellenállása, másrészt mert nem kellenek gigawattok a képcsőnek.
A dolog veszélyességét tovább csökkenti, hogy cirka 16kHz-en működik a köre, jóóó messze a veszélyesebb 50Hz környéki tartománytól.
Tehát "agyon" nem vág, csak jelzi, hogy az áram továbbra is barátságos jószág, bárkivel hajlandó kezet rázni

Ettől függetlenül továbbra se pisiljen senki a konnektorba, vagy a TV hátuljába, mert nagy lesz az élvezet benne
Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen notebookot vegyek?
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Dell notebook topic
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 11900 / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A05s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
asszem megyek driftelek egyet

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ráadásul a mostani epizódban kicsit befeketítették a főszereplőt, hogy bizony a múltjában simlis figura volt és látnokos hazugságaival sokak életét megkeserítette.
...