- Fórumok
- Egyéb
- ON TOPIC [Második menet!] - Archivum II
- (téma lezárva)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
frame>24
addikt
-
frame>24
addikt
-
frame>24
addikt
-
venember83
nagyúr
-
NoLF
veterán
-
tope
addikt
-
fokukac
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
-
BlacKSouL
addikt
-
Bubu79
addikt
-
venember83
nagyúr
-
Psychonaut
veterán
Szep napot mindenkinek!
@: En Guns fanatikus vagyok, poszter a falon, minden lemez, meg ami csak kell. Es nekem a 2006-os G N' R is G N' R. Nem egyenerteku a regivel, de akkor is. Foleg, hogy visszahivtak Izzyt is par koncert erejeig.

Bar leginkabb a 2002-es felallas tetszett, Bucketheaddel. A '87-est leszamitva persze. Tudom, ezt sokan szentsegtoresnek tartjak, de nekem nagyon bejon a stilusa.

Na, de csak miattad Nightrain, AfD 1987.

SZERK: Azert ezt nezd meg: Nightrain 2002, Boston, Bucketheaddel. Brutalisat szolozik benne.
-
Esmein
nagyúr
-
tildy
nagyúr
-
Killing
addikt
-
NoLF
veterán
-
zolynet
veterán
-
tildy
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
-
pohár
félisten
-
venember83
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
NoLF
veterán
-
NoLF
veterán
-
kételkedem
addikt
-
venember83
nagyúr
Akkor ideje ismét megtámogatni a lenovot s új akksit beszerezni.
Más.
A hűtő ellopta a szőlő jó ízének jelentős részét. Holnapra már teljesen íztelen lesz a gyümölcs. Vagyis lesz íze, hűtő íze.
Bubu: Miért csak csinos az aláírásban szereplő? Ha okos és csinos lenne, az úgy még oké és teljesen érthető. De a csinos nő lehet szinte teljes mértékben agyhalott is, akkor nem biztos, hogy olyan élvezetes az az 1 óra.

Ja, még valami, az a szárny akkor is szép Joe hátulján.
Vagyis szép lenne, ha lenne ilyen állapotban. -
Killing
addikt
-
pohár
félisten
-
Killing
addikt
-
neduddki
nagyúr
-
venember83
nagyúr
Ez a kék meg zöld visszatérő motívum nálad.
-
Cs.Orsolya
senior tag
-
Psychonaut
veterán
-
venember83
nagyúr
-
zolynet
veterán
-
zolynet
veterán
-
Killing
addikt
-
pohár
félisten
-
Tim82
félisten
-
Psychonaut
veterán
-
pohár
félisten
-
Esmein
nagyúr
-
Winner_hun
félisten
-
kételkedem
addikt
-
lorcsi
veterán
-
gamerkiller
senior tag
-
frame>24
addikt
-
Psychonaut
veterán
-
tildy
nagyúr
-
BlacKSouL
addikt
-
kételkedem
addikt
-
dragonfx
veterán
-
fokukac
nagyúr
-
zolynet
veterán
-
Csabee.
nagyúr
-
pohár
félisten
-
dragonfx
veterán
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
-
ToBeY
nagyúr
-
gamerkiller
senior tag
-
NoLF
veterán
áh, az minden nap megtörténik, de mindig újraéledek

egyébként meg legjobb tudomásom szerint a 2110 napos regisztrációm alatt egyetlen esetben sem vontam magamra sem moderátor, sem házigazda kitüntetett figyelmét akár egy figyelmeztetés erejéig sem, nyilván törölt hsz-em volt, de dád még nem járt érte.
s ez ezek után is így marad
nem vagyok neten szájkaratézós, vagy meggondolatlanul baromságokat beírós típus. szvsz -
venember83
nagyúr
-
Bubu79
addikt
-
venember83
nagyúr
WD oldalán nagyon hallgatnak a zöld fordulatszámáról, 5400 lesz az szvsz.
Különben meg:
Az 1 TB-os méretért folytatott harcban a WD futott be másodikként a célba a Caviar GreenPower (Caviar GP) merevlemezzel, majd fél évvel ezután a WD termékfejlesztési stratégiája is új szakaszába lépett, hiszen idén nyáron „színkódolttá” vált asztali számítógépekbe szánt, 3,5 hüvelykes merevlemezeinek kínálata. Percenként 5400-as fordulatszámon üzemelnek, ezért az átlagosnál halkabbak és kisebb fogyasztásúak a Caviar Green modellek, jelenleg 500-1000 GB-os kapacitással. A középmezőnyben helyezkednek el a 40-750 GB tárhellyel szolgáló, 7200-as fordulatszámú Caviar Blue egységek (ezek a korábbi Caviar SE16-ok átkeresztelkedve), míg a 7200 rpm-es kategória csúcsát az 500-1000 GB-os Caviar Black winchesterek jelentik.
Most pedig állj a sarokba, mert nem olvasol PH! teszteket, és nem használod a keresőt.

-
bolondember
MODERÁTOR
-
Tim82
félisten
-
bolondember
MODERÁTOR
-
Tim82
félisten
-
tildy
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
-
NoLF
veterán
-
BlacKSouL
addikt
-
Killing
addikt
-
Esmein
nagyúr
-
kételkedem
addikt
-
zolynet
veterán
-
venember83
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
-
NoLF
veterán
-
neduddki
nagyúr
-
Sipi16
őstag
-
bolondember
MODERÁTOR
-
bolondember
MODERÁTOR
-
NoLF
veterán
-
NoLF
veterán
-
kételkedem
addikt
-
fokukac
nagyúr
Tegnap voltam a rendőrségen.
Beidézés, vallomástétel, szembesítés.
A csávó mindennek az ellenkezőjét állítótta. Ő lassan jött, én jöttem gyorsan, a kereszteződés előtt megállt, meggyőzödött arról, hogy nem jön senki, stb, majd én beleszáguldottam, nagyon vicces volt
Már csak az hiányzott, hogy azt mondja, ő jött jobbról...Érdekes élmény volt. Szerencse, hogy van fényképem az esetről.
szerintem ez még hónapok kérdése, mire lesz belőle lóvém, akármennyi is.
amíg nincs rendőrségi határozat, addig meg nem fizet a biztosító...
Érdekes ez a dolog. ez nem az én évem, most már lassan véget is érhetne.
de vettem lottót.
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- ON TOPIC [Második menet!] - Archivum II
- (téma lezárva)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Programozás topic
- Jelszókezelők
- Diablo IV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Xbox tulajok OFF topicja
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Szabad személyre 2.0 LANCOOL 216RX Black ÜRES Gépház Ingyen MPL
- Apple Watch Series 11 46MM Sport Space Grey Színben 2027.12.23-ig Media Markt Garancia
- Asus TUF Gaming A15 (FA506IU) Ryzen 7 4800H / 16GB / 512GB / GTX 1660 Ti / 144Hz Felújítva!
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- i7-4790K / GTX 1070 8GB / 16GB RAM / 2x SSD Alkatrészként vagy javításra
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- Samsung Galaxy S24 Plus - Titanium Black - 12/256GB - Megkímélt, szép állapotban.
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo X1 Carbon G11 Core i5 1335U 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Gyári Lenovo Garanciás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

...