- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
fokukac #48789 üzenetére
A friss levegő itt is alaptartozék - ropogós, vasban dús - hála a helyi Patyomkin műveknek ( ISD Dunaferr )
A tartósított hegyi levegőt pedig nálunk palackozzák a betegek számára is
BE: Az a három centi ide vagy oda... Tényleg az igaz, hogy odefent még a levegő is ritkább?
-
Psychonaut
veterán
válasz
fokukac #48546 üzenetére
Szep napot mindenkinek!
@: En Guns fanatikus vagyok, poszter a falon, minden lemez, meg ami csak kell. Es nekem a 2006-os G N' R is G N' R. Nem egyenerteku a regivel, de akkor is. Foleg, hogy visszahivtak Izzyt is par koncert erejeig.
Bar leginkabb a 2002-es felallas tetszett, Bucketheaddel. A '87-est leszamitva persze. Tudom, ezt sokan szentsegtoresnek tartjak, de nekem nagyon bejon a stilusa.
Na, de csak miattad Nightrain, AfD 1987.
SZERK: Azert ezt nezd meg: Nightrain 2002, Boston, Bucketheaddel. Brutalisat szolozik benne.
-
venember83
nagyúr
válasz
fokukac #48071 üzenetére
Akkor ideje ismét megtámogatni a lenovot s új akksit beszerezni.
Más.
A hűtő ellopta a szőlő jó ízének jelentős részét. Holnapra már teljesen íztelen lesz a gyümölcs. Vagyis lesz íze, hűtő íze.
Bubu: Miért csak csinos az aláírásban szereplő? Ha okos és csinos lenne, az úgy még oké és teljesen érthető. De a csinos nő lehet szinte teljes mértékben agyhalott is, akkor nem biztos, hogy olyan élvezetes az az 1 óra.
Ja, még valami, az a szárny akkor is szép Joe hátulján.
Vagyis szép lenne, ha lenne ilyen állapotban.
-
venember83
nagyúr
válasz
fokukac #47812 üzenetére
Ez a kék meg zöld visszatérő motívum nálad.
-
dragonfx
veterán
-
NoLF
veterán
válasz
fokukac #47337 üzenetére
áh, az minden nap megtörténik, de mindig újraéledek
egyébként meg legjobb tudomásom szerint a 2110 napos regisztrációm alatt egyetlen esetben sem vontam magamra sem moderátor, sem házigazda kitüntetett figyelmét akár egy figyelmeztetés erejéig sem, nyilván törölt hsz-em volt, de dád még nem járt érte.
s ez ezek után is így marad
nem vagyok neten szájkaratézós, vagy meggondolatlanul baromságokat beírós típus. szvsz
-
venember83
nagyúr
válasz
fokukac #47158 üzenetére
WD oldalán nagyon hallgatnak a zöld fordulatszámáról, 5400 lesz az szvsz.
Különben meg:
Az 1 TB-os méretért folytatott harcban a WD futott be másodikként a célba a Caviar GreenPower (Caviar GP) merevlemezzel, majd fél évvel ezután a WD termékfejlesztési stratégiája is új szakaszába lépett, hiszen idén nyáron „színkódolttá” vált asztali számítógépekbe szánt, 3,5 hüvelykes merevlemezeinek kínálata. Percenként 5400-as fordulatszámon üzemelnek, ezért az átlagosnál halkabbak és kisebb fogyasztásúak a Caviar Green modellek, jelenleg 500-1000 GB-os kapacitással. A középmezőnyben helyezkednek el a 40-750 GB tárhellyel szolgáló, 7200-as fordulatszámú Caviar Blue egységek (ezek a korábbi Caviar SE16-ok átkeresztelkedve), míg a 7200 rpm-es kategória csúcsát az 500-1000 GB-os Caviar Black winchesterek jelentik.
Most pedig állj a sarokba, mert nem olvasol PH! teszteket, és nem használod a keresőt.
-
fokukac
nagyúr
válasz
fokukac #45333 üzenetére
Tegnap voltam a rendőrségen.
Beidézés, vallomástétel, szembesítés.
A csávó mindennek az ellenkezőjét állítótta. Ő lassan jött, én jöttem gyorsan, a kereszteződés előtt megállt, meggyőzödött arról, hogy nem jön senki, stb, majd én beleszáguldottam, nagyon vicces voltMár csak az hiányzott, hogy azt mondja, ő jött jobbról...
Érdekes élmény volt. Szerencse, hogy van fényképem az esetről.
szerintem ez még hónapok kérdése, mire lesz belőle lóvém, akármennyi is.
amíg nincs rendőrségi határozat, addig meg nem fizet a biztosító...
Érdekes ez a dolog. ez nem az én évem, most már lassan véget is érhetne.
de vettem lottót.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11
- Bundle topik
- Automata kávégépek
- Autós kamerák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest