- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
kételkedem
addikt
válasz
Str8 sk8r #19099 üzenetére
Szabadnapos vagyok, így van időm egy kicsit takarítani, udvaron kutyagumit keresgélni. Ha kinyitnak a számtech üzletek megyek veszek egy tápot, tegnap ugyanis egy elfüstölt
Este pedig egy kis baráti zsíros kenyér evős házi pálinka kóstolós, bulihordós beszélgetés a műsor. -
Str8 sk8r
őstag
válasz
kételkedem #19098 üzenetére
...köszönjük a nép nevében...te hová tartozol?
...
-
kételkedem
addikt
A munkában robotolóknak jó munkát, a többieknek jó pihenést!
-
Killing
addikt
Hát mit írjak...
Rohadt fáradt vagyok,de még mindig munkanap van!!! -
pohár
félisten
válasz
Str8 sk8r #19090 üzenetére
Hát nem is tudom
Feltétlen valami márkást szeretnék, fehér-bézs-sötét zöld-barna-szürke-fekete színben, de ha nem ilyen színű, akkor csak legyen jó színe, meg valami pamut cuccot szeretnék, nem nylon-t, elvégre nem széldzsekit veszekMárkában meg valami Lee - Wrangler - Mustang - Levi's - Pepe Jeans - O'Neil - Retro... márkákra gondoltam, sőt van CKM-es kuponfüzetem is, 20-25-30% kedvezmény van sok márkára és termékre, hátha sikerül 20k körül így kabátot vennem
Jah és persze legyen a méretemben
-
tildy
nagyúr
Elegem van a fogyasztói társadalomról. Mindenütt az van tolva az ember képébe, ezt vedd meg, mert akkor jobban érzed majd magad.
-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #19085 üzenetére
Nem baj, elnézem
Szép álmokat neked és BS-nak!
-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #19083 üzenetére
OMG
Ezek a jobbnál jobb szervezetek
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2 #19070 üzenetére
Ojjé Csacsi Úr !!!
Még nincs. De már gyűlik. A rávaló. Mint a viccben: csitt asszony, autóra gyűjtök
Talán nyárra. Az a baj hogy fogynak. Amiket kinézek mind elfogy. Nem gáz, csak nem jön helyébe új. Már nem feltétlen japó, már lejjebb adtam igényeimet.Most viszont úgy elalszok mingyárt hamarosan ülve gépelés közben, hogy csak úgy csattan
Ahogy megmondták George-nak is: No Martini, No party
nem bírom, ájulás..vég (h) -
csapos2
addikt
válasz
venember83 #19078 üzenetére
Mi volt januárban?
-
csapos2
addikt
válasz
venember83 #19076 üzenetére
Látom a fanatizmusodat még nem nőtted ki. No, most már itt leszek, és kinevelem belőled. ;-)
-
csapos2
addikt
válasz
venember83 #19071 üzenetére
Az a német autógyártás remeke, ha jól emlékszem. VM, meg valami japcsi cuccra váyódik, de kegyetlen.
Mi a helyzet errefelé? Szerveződnek találkózók, tábor?
Str8 sk8r: Az úgy volt, hogy a nagyon erős szél fújt, és mivel kicsi vagyok, messzire sodort. :-)
-
csapos2
addikt
Szép estét!
UFOkám, van már verdád?
-
Tim82
félisten
A "hagyományos mosópor" után feltalálták a "hagyományos billentyűzetet" is.
kételkedem: rövidítésekből eddigi, egyszerűségében is megkapó kedvencem a Fiatal Archeológusok Szövetsége.
-
Racecam
nagyúr
válasz
kételkedem #19056 üzenetére
Budapesti helyszínelők.
-
Algieba
őstag
Most tetőzik a vírus elleni harc, így elég ócskán érzem magamat. Ahogy a nagy, falósejtek hősi halált halnak...
Nem tudok aludni... zavar a csatazaj.
Ha már órák a téma:
[link]AL-180-asom van! De volt számológépes is. Imádom a Casio órákat. Ha a telefon nem lövi le őket a kezemről, ma is digitális órával szaladgálnék. Régi szép emlékek. Hogy én mennyire bírom eme kütyüket.
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
kételkedem #19056 üzenetére
...van még cifrább is...van nem is egy részleg, ahol kimondottan a számítógéppel, és internettel kapcsolatos büncselekmények után nyomoznak...
...
-
kételkedem
addikt
"A Nemzeti Nyomozó Iroda Csúcstechnológiai Bűnözés Elleni Osztálya eljárást folytat..."
N. Ny. I. Cs. B. E. O. Nem is tudtam, hogy ilyenünk is van -
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #19051 üzenetére
Nagyon egyszerű kis szerkezet csak a napokat mutatja. Semmi extra, állítólag középszerű óra, de nekem is nagyon tetszik. Nem automata, quartz.
rarri: jó éjszakát!
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Str8 sk8r #19047 üzenetére
Nem, egyszerre többünket küldtek el, akik diákként vannak foglalkoztatva azokat. Illetve lehetne maradni, de csak jóval kevesebb olyan munka lenne, amit a cég kifizet, így meg egyértelmű, hogy nem akarok maradni. Főleg hogy már az eddigi dolgokkal is elégedetlen voltam.
Mostmár fogom, megírom a diplomát, aztán elmegyek valahova véglegesre, jól is jön ez a két hónap szünet.
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #19049 üzenetére
Ez gyönyörű!
Automata vagy quartz? Gondolom, hogy utóbbi.
rarri: Nanemá, máris meló? Nyugis, de nem unalmas műszakot kívánok.
-
rarri
senior tag
Mindenkinek jó éjszakát kívánok !
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #19046 üzenetére
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #19038 üzenetére
Titán tokos Helvetia? Jól hangzik, nem állt modellt képhez, amit megoszthatnál?
Más részről: nem, nem ffdshow volt a bűnös, installálgathatás lehetne a hétvégi program, de inkább bringázás lesz.
-
Drizzt
nagyúr
Kibasztak ma, pedig jövő héten akartam felmondani. Tegnap meg még ezt a céget képviseltem egy kiállításon...
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem #19038 üzenetére
Nekem egy Swatch karórám van, de amióta megállt, nem hordom - vajon miért
-, az óráshoz még nem jutottam el.
A Porsche megzabolázta a Focust?
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
kételkedem #19036 üzenetére
...még egyenlőre nem nagyon használok karórát, de asszony szeretne rászoktatni...telefonba is jó lenne ilyen rendszer...
...
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem #19036 üzenetére
Nekem még a tekergetős fajta van, igaz, jelenleg nem kell állítgatni sehova, remélem csak az elem pusztult el.
-
kételkedem
addikt
válasz
ngabor2 #19031 üzenetére
Benjamin Franklin poénkodott vele először, de komolyan vették
Szerintem is hagyhatnánk a lecsóba!
-
BlacKSouL
addikt
Dolgozik valaki holnap? Én nem. Áttettük november végére. November. Jól írtam
Miért akkorra?
Mindegy, holnap szombat. Este meg szívás lesz, a bulihely szombat hajnal 3-ig szokott nyitva lenni, de most csak kettőig lesz.. (?)
Ja, most meg tolom a pizzát. Paradicsom, füstölt tarja, bab, gyöngyhagyma, császárhús, sajt. [nyelvcsapkodós, nyálfröcskölős szmájli]
-
bnss
veterán
Szép estét, a hét első pénteki napja letudva. Végre.
-
Algieba
őstag
Sziasztok!
K.O.-t adott a nátha. Ma nem maradok veletek. Dobom be magamat a paplan alá. Megfőzöm őket.
-
copin
őstag
[link] Lehet hogy gáz, de nem bírtam ki röhögés nélkül végigpörgetni az utolsó 50 posztot.
-
pohár
félisten
Nah csak hogy hozzak egy kis vidámságot a totyikba...
Ennyi lenne, jó vigyorgást
-
pohár
félisten
válasz
bolondember #19016 üzenetére
Mihamarabbi jobbulást neki, te meg ne aggódj, nem lesz semmi baj
-
pohár
félisten
válasz
bolondember #19014 üzenetére
Lehet csak ő is elkapta ezt a fosós-hányós járványt ami most terjeng az országban
Reméljük nincs nagyobb baja ennél...
-
NoLF
veterán
hja, majdnem elfelejtettem, remélem akit érdekel az még időben megkapja az információt:
jó sörök a Millenárison!
A cseh sör, jazz, gasztronómia, idegenforgalom és a cseh ipar csillagai
A Fogadó galériáján a cseh ipar zászlóshajóit bemutató CSEH CSILLAGOK című kiállítást tekinthetik meg a látogatók, a cseh élelmiszeripari cégek pedig kóstolóval várják az érdeklődőket.
A Millenáris Fogadóban 3 ismert nagy (Budweiser Budvar, Krušovice, Staropramen) és 4 kevésbé ismert (Ferdinand, Nová Paka, Nymburk, Vyškov) és kisebb sörgyár mutatja be sörmesterei munkájának mesteri eredményét. A kedvezményes árú finom sörök mellett klasszikus cseh sörkorcsolyák várják a látogatókat.
Millenáris Fogadó, 1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20.
2009. március 27-29.
én ma 6tól ott vagyok, míg a pénztárcám bírja
-
Algieba
őstag
válasz
bobsys #19006 üzenetére
Használj szövegszerkesztőt. Legális Word példányba pötyögöm le az írásaimat, itt szerkesztem őket, és innen másolom be a logout-ra. A képek linkjét is beillesztem az írásba, majd az ablakban egyenként Kép linkelgetem őket.
Ilyen egyszerű. Így már nem vesznek el az írásaim. Elég volt egyszer kifutnom az időből és dühömben megpukkadni. Azóta bölcsebben járok el.
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember #19003 üzenetére
-
venember83
nagyúr
A jó büdös, hát persze, hogy az ffdshow a ludas.
Remélem.
-
bobsys
veterán
Logoutra akartam kirakni egy irasomat. De mivel eleg hosszu igy sokat kell formaznom + kepek linkelgetese aztan a vegen timeout es huss eltunt az egesz.
Nincs valami jobb modszer erre minthogy 5 perc utan publikalom magamnak aztan szerkeszgetem es 5 percenkent mentem ? -
NoLF
veterán
na én itt és most dobok egy hátast és azt hiszem estig fetrengek, még végig sem tudtam olvasni annyira nevetek
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember #19003 üzenetére
Rendben lesz minden.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #19001 üzenetére
nem, nem kérdezek túl sokat.
igyekszem félvállról venni az életet, de ezt most nem lehet.@Tim: nem tudom, magas a vérnyomása, hányt, rosszul van, szerintem jottányi ereje nincsen ahogy a telefon keresztül hallottam.
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember #18999 üzenetére
vaddujuker?
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember #18999 üzenetére
Túl sokat kérdezel és túl komolyan veszed az életet.
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Intel Core I9 9900K Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest