Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Calogero
üzenetére
Ez a típus jónak tűnik, főleg, hogy forgatható. [link] Viszont azt ki lehetne-e kalkulálni valahogyan, hogy ha erre felmegy a 65"-es G5, akkor milyen magas lesz a komplett szett? A gyári talppal az adatok szerint pont beférne magasságban oda, ahová szánom. De ha ez jóval magasabb, akkor a felette lévő polcot le kellene szednem, amit viszont nem szeretnék

Ezen kívül egy ilyen 3rd party eszköz mennyire megbízható? Tudja stabilan tartani a készüléket?
-
Üdv! Májusban lehet beneveznék egy LG G5-re, amit talpra szerelve szeretnék használni. Elvileg ez a hivatalos talp: ST-G5SN65. Létezik, hogy nem igazán kapni? A Telekomtól venném új hűséggel, elég jó kedvezménnyel, de ott az a verzió van, amihez nincs talp (úgy tudom van talppal egybecsomagolt kiszerelés). Köszönöm!
-
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Én most 55 helyére 65-öt célzok meg, annál nagyobb nálam már "egészségtelen" lenne szerintem (3,5m a szoba azon hossza, ahol a fotel<>tévé vannak; nyilván nem ennyi a tiszta nézési távolság, mert én sem a falon ülök és a tévé is állványon van, nincs betolva csutkára; olyan 2,5-2,7-nek saccolom). Szintben is szeretnék feljebb épni a C1-ről.
-
válasz
lazac_
üzenetére
HDR, ill. 165Hz esetében komolyabb lagról hallottam tesztekben, ez elvileg szoftverfrissítéssel helyre lett rakva. 55" C1 utódja lenne, ami egy best buy volt nekem és nagyon bejött minden téren, nagyon kedvelem a webOS-t is, de most elbizonytalanodtam. 65"-ben venném. Samsung S95F-et javasoltak még opciónak.
-
Üdv! Az LG G5 65"-es verziójánál ez a méretadat található a gyártó oldalán talppal együtt: 1 441 x 865/910 x 263, ami szélesség/magasság/mélység. A magaságnál mi ez a két számadat? Lehet állítani a magasságát? Ezen kívül érdekelne, hogy a talp forgatható-e? Gondolom nem, de hátha. Köszönöm!
-
Üdv! Ma üzembe helyeztem egy LG OLED55C1-et, nagyon tetszik, remélem beválik majd!!!
Két kérdésem lenne:
1.) A Google Assistant valahogy működésre bírható? Google TV-s Chromecast-en és Xiaomi Smart Clock-on működik angolul. Állítsam angolra a nyelvet? Menü szintjén maradnék a magyarnál.
2.) Ez specifikusabb kérdés: Telekom tv irányítható a távval. Az érdekelne, hogy az eredeti Telekom táv Guide gomb funkcióját valahogy elő lehetne-e egy nyomással hozni? A 9-es gomb alatti 3 pöttyös menüben az Útmutatóra előjön, de ugye ez több kattintás
Köszönöm! -
válasz
Zsmester89
üzenetére
A csere hogy megy, ha szabad kérdezni? Garanciában megcsinálják?
-
Üdv! Érdeklődnék, hogy Magyarországon jelenleg van-e olyan gyártó, amelyik garanciális hibaként kezeli az oled készülékei beégését! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor