Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macrob77
csendes újonc
válasz
Sasi001
üzenetére
Na most voltam a Samsung szervizben megnéztem a tvt és láss csodát nincs a csattanó hang csak amit anderledani mondott, az a halk kattanás ami tényleg csak a tévé mellett állva halkan hallod. Javítás nem történt elmondásuk szerint, de megtagadták, hogy megnézzem a tápegységnek a sorozatszámát, mert februárba azt cserélték és nekik adminisztrálni kellett. Elküldtem a videot egy tv meg minden elektronikában jártas embernek, aki ugyan azt mondta, hogy ez nem normális jelenség és magától ez nem szűnhet meg. Nálam hetekig be-ki kapcsolásnál 10-8x csattant. Szóval most itt tartunk, valószínű akkor fogyasztóvédelem lesz belőle.
-
Macrob77
csendes újonc
válasz
anderledani
üzenetére
Igen értem amit írtál, és biztos van egy alap hangja, de ez a hang amit kiad ez nem volt. Az első alaplap csere után kezdte a készülék, hogy lefagyott és ezzel a csattanó hanggal kapcsolt le és indította újra magát. Előtte semmi ilyen hang nem volt, csak a távirányító kattanása és már jött is be a kép.
-
Macrob77
csendes újonc
-
Macrob77
csendes újonc
válasz
Sasi001
üzenetére
Na most kaptam meg a levelet a Samsungtól, közölték, hogy mindent rendben talált a szerviz, a tévének semmi baja. Csak nem értem, ha a szerelő itt azt mondta a táp a ilyen hangot és szerinte az hibás. Tudok ide valahogy feltölteni videot? Kiváncsi lennék, hogy más találkozott már ilyen jelenséggel.
-
Macrob77
csendes újonc
válasz
Sasi001
üzenetére
Kezdte azzal, hogy elment a kép, de hang volt, 2-3 kikapcsolás vagy áramtalanítás után vissza jött. Alaplapot cseréltek benne, utána lefagyott újra indult, de ez is random, volt 3 napig semmi aztán órákon keresztül 3-5 percenként. Következő csere tápegység, ami után ugyan úgy megmaradt a lefagyás újra indulással. Kértem a 3. csere előtt, hogy mivel eltelt 30 nap és még a hiba fent áll visszatérítést kérek. Ezt elutasították és kicserélték megint az alaplapot. Most bekapcsolás után kattanás és 5-10 mp után kapcsolt be a tv, illetve kikapcsolt állapotában is csinálta azt a kattanást vagy csattanást. Meg a kép is sokszor beremegett, vagy szétesett, de nem teljesen hanem bizonyos részeken, ahhoz hasonlítanám mikor a videokártya nem tudja a felbontást. Most várom mi lesz az ítélet.
-
Macrob77
csendes újonc
válasz
Rewmac
üzenetére
Január 3. óta megy a szenvedés, hol az ügyfélszolgálattal, hol a szervizzel. A tv meg egyre rosszabb. A szerviz is csak barkobázik, hogy cserélgetik a dolgokat a tv-be. Most jutottam el oda, hogy elvitték a szervizbe. Igaz már 3x szerelték, innentől kezdve már cserélni kell nekik, de mindent ki fognak találni, hogy ne kelljen. Szóval elég rossz tapasztalatom a készülékkel is és a samsung hozzá állásával is. De lehet csak a Budapesti szerviz ilyen macerás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gumi és felni topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Gaming notebook topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Byski Áramláskijelző.
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor