Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ugyes
senior tag
válasz
golfvariant
üzenetére
DTS-t a Sony mindig tudja (+Philips)
-
-
ugyes
senior tag
Három kiegészítésem lenne (b. már leírta a negyediket):
- nálam automatikusan game mode-ba tette magát a TV, ha bekapcsoltam a Shieldet. Ezt tedd át valami másikba, pl. filmmaker vagy, ami tetszik.
- nálam külön box küldi a tv jelet, így be lehet állítani a képvilágát külön. Azaz, ha az előző pont nem eredményez érdemi javulást, akkor a tv beállításait kell átalakítanod. Itt egy példa. Ezzel azonban előfordulhat, hogy a Kodi képe nem lesz tökéletes.
- nézd meg, hogy van-e Yettel app a tv alkalmazásboltjában. Ha van, akkor a tv-n közvetlenül nézd és a Shieldet hagyd csak Kodi-ra.+1: nem ismerem a Yettel tv szolgáltatását. Hallomásból tudok róla egy keveset és az nem pozitív, főként 4K tv-n.
+2: lehet valóban egyszerűbb lesz, ha nézel egy másik médialejátszó alkalmazást. A Plexen kívül a Jellyfin is elérhető a tv-n. Ez utóbbi kettőhöz kell egy saját szerver (ami lehet laptop, pc, stb.). -
ugyes
senior tag
válasz
xyzikeee
üzenetére
Legyen minden rendesen csatlakoztatva, a wifit javaslom inkább és töltsd le firmware frissítést, mert eddig inkább előnyére változott a tv képminősége.
hunspikey fórumtárs G3 beállításait érdemes alkalmazni a tv adásokra.
A HDR/DV beállításokra pedig vhiktor és/vagy a FlatpanelsHD és/vagy az AVforums javaslatait érdemes megnézni és alkalmazni, ha tetszik a megjelenő kép.
Minden más olyan, mint általában a tv-knél. -
ugyes
senior tag
válasz
Skyhunter
üzenetére
Én ezt javaslom, ha nem kell dönthető. A dübel benne van a csomagban. A hozzáadott mütyűr szintezőt felejtsd el, javasolt/kell hozzá egy méteres.
Nekem ennek kisebb testvére van. Egy hátránya van: a tv rögzítéséhez (nem a falba rögzítőnek) szükséges csavar becsavarásához az átlagosnál hosszabb csavarhúzó kell! -
ugyes
senior tag
válasz
haddent
üzenetére
Az angolszász oldalakon jellemzően a Sony A80L-t javasolják az LG C3-mal szemben. A jobb feldolgozó algoritmus miatt (is).
Én Sony A95L-ban gondolkodtam, de az árat meglátva lemondtam róla. Főként az okból, hogy 55" helyett 65" illik a falra.
Az LG annyival olcsóbb, hogy erősen elgondolkodik az ember.
A webOS-en lévő alkalmazások ritkán kapnak frissítést, az Androidon gyakrabban. Jellyfin és Plex is van LG-n (frissítve 2022). YT, HBO Max, Amazon prime is van, az előzőknél gyakoribb a frissítés.
Én is Android-ot szerettem volna, mert minden más kütyün az van, de 200eFt-tal volt olcsóbb az LGC3, mint az A80L és régóta van egy NVidia Shield, ha bekrepálna a webOS.+: a hdtvtest-en pont most érkezett egy videó, hogy a C3-on frissebb/javított a csip, ezért jobb a megjelenítése, mint a C2-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG OLED 65 BX - 120Hz, 164cm, 4k - pixelcsík
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor