- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dikri
aktív tag
Szuper! Akkor te valószínű naprakész vagy.
Milyen beállítással használod a shieldet. (nekem is pro van)
Yettel TV szolgáltatást használok rajta, és elég szar a kép. Régi TV-n (Panasonic Plazma) ha ugyan azt nézem tökéletes, gyanítom felskálázza a Shield 4K-ra és ott romlik el a HD adás. -
ρσгτσ
addikt
Csak kérdés mennyire éri majd meg pénzért panelt cserélni, miután lejárt a garancia. Valószínű annak úgyis új TV lesz a vége.
torma1981:
Igen, nekem is ez volt az első gondolatom.Meg aztán nem tudom mennyire valós ez a 8 év vagy milyen módon működik. Valószínű igény sem nagyon van rá.
-
szkutyi
addikt
Nekem is felkéne tegyem csak itt szimpla van...60cm széles a konzol, szóval kb 6gipszkarton dubell3l lehetne feltenni, az még bírja is szerintem, de kíván ha maga a karton nem?láttam olyan képet hogy kartonostul esett pofára a tv.xdd
Pl [kép] [kép]
Igaz nekem nem kihuzhatós a konzol...de akkoris nagyon fosok.xd
Új hozzászólás Aktív témák
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest