Hirdetés
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
eL Geri
őstag
válasz
ugyes #116673 üzenetére
Okés, köszi, ez világos G4-en.
Én arra lennék kíváncsi, hogy vajon a G5 (igazából maga a WebOS 25, akár visszamenőleg a G4-en), véletlenül nem kezeli-e már a belső lejátszójával? Mivel a G4 (WebOS 24-el) tud DTS-HD-t, így gondolom pl. hardveres erőforrása meglenne hozzá. -
eL Geri
őstag
válasz
ugyes #116667 üzenetére
Áhá, külső eszközről lehet, és akkor értem is, hogy miért írták rá a specifikációjában.
(Mondjuk külső média lejátszót meg szerintem az erősítőbe dugnék és onnan küldeném tovább a képet a TV-be, persze ha az erősítő nem szól bele pl. a DV-be.)Én TV belső gyári média lejátszójával és eARC-on történő erősítőbe küldéssel használom. Ott csak a DTS-HD megy, de a TrueHD sajnos nem.
-
Dikri
aktív tag
Szuper! Akkor te valószínű naprakész vagy.
Milyen beállítással használod a shieldet. (nekem is pro van)
Yettel TV szolgáltatást használok rajta, és elég szar a kép. Régi TV-n (Panasonic Plazma) ha ugyan azt nézem tökéletes, gyanítom felskálázza a Shield 4K-ra és ott romlik el a HD adás. -
ρσгτσ
addikt
Csak kérdés mennyire éri majd meg pénzért panelt cserélni, miután lejárt a garancia. Valószínű annak úgyis új TV lesz a vége.
torma1981:
Igen, nekem is ez volt az első gondolatom.Meg aztán nem tudom mennyire valós ez a 8 év vagy milyen módon működik. Valószínű igény sem nagyon van rá.
-
szkutyi
addikt
Nekem is felkéne tegyem csak itt szimpla van...60cm széles a konzol, szóval kb 6gipszkarton dubell3l lehetne feltenni, az még bírja is szerintem, de kíván ha maga a karton nem?láttam olyan képet hogy kartonostul esett pofára a tv.xdd
Pl [kép] [kép]
Igaz nekem nem kihuzhatós a konzol...de akkoris nagyon fosok.xd
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Videós, mozgóképes topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Háztartási gépek
- Painkiller - Fókuszban a kooperatív mód
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest