- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mankó
veterán
válasz
Leonidas89 #85770 üzenetére
Én egy Samsung Q80 qled tv-nél futottam bele a rossz mozgásba. 3 hónapig napi szinten állítgattam, mert más különben mindene tetszett. Egy 55-ös Sony ledről váltottam és rettenetesen zavart a mozgás akadozása. Az összes lehetőséget kipróbáltam amit lehetett, különböző forrásokkal meghajtva.
Volt amikor minden rendben volt és örültem, a következő percekben meg ordítottam. Néha nem sok választott el attól, hogy kivágjam az ablakon. Egszerűen nem tudtam úgy beállítani, hogy jó legyen. Aztán gondoltam egyet (3 hónap múlva) és eladtam,. Lett helyette egy Panasonic Fz800-as Oled. Soha jobb cserét. gyönyörű színek, mozgás is rendben volt. Most egy LG CX előtt ülök, a DV és hdmi 2.1 miatt, a Pana meg ment anyuméknak.
Én is nagyban gondolkodok 77-es cserén, de még megvárom a teszteket, árakat. LG,. Sony, Pana.
Samsung teszteket is nézegettem, de vissza tart a régi rossz tapasztalat. Megőrülnék ha olyan lenne még1x a mozgás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest