Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Nemrég 4 oledet láttam egymás mellett, LG B9, Sony AG8, Panasonic GZ950 és Philips OLED754, mindegyiket megpróbáltam közel jól beállítani, hogy lássam melyik az amelyik tényleg jobb, képminőségben nem láttam különbséget, tehát normálisan beállítva egyik sem volt kimagaslóan jó. LG rendszere volt a legjobb viszont összeségében nekem nem tetszett, de a Sony sem, tudni kell, hogy a Sony nem tudja a teljes Dolby Visiont. Maradt a Panasonic és a Philips, tulajdonképpen a két legbutább TV viszont a kettő közül a Philipsnek volt talán a legjobb felskálázó képessége de egyben a legbutább is, ha megjelenítőnek veszi az ember akkor mindegy, hogy melyiket választja és az összes HDR formátum szépen ment mindekettőn. Ha a külsőt nézzük akkor a 4 közül a Philips a letisztultabb, egyszerű de mégis minőségi érzetet adó készülék, de a külsőről nem érdemes vitázni, ez szubjektív dolog. Ha olyan TV kell aminek fontos az okosrendszere akkor inkább az LG-t javasolnám, nekem a Sony csalódást okozott a droiddal és azzal is, hogy a DV sem teljes, ilyen háttérrel nekem nem kell Sony, inkább választom az LG-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Lexus, Toyota topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Fotók, videók mobillal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- LG OLED C1 55"
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL dec. 31 éjfélig!!
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor