Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• blakey

titán

válasz ΞΔGLΞ #44912 üzenetére

Nemrég 4 oledet láttam egymás mellett, LG B9, Sony AG8, Panasonic GZ950 és Philips OLED754, mindegyiket megpróbáltam közel jól beállítani, hogy lássam melyik az amelyik tényleg jobb, képminőségben nem láttam különbséget, tehát normálisan beállítva egyik sem volt kimagaslóan jó. LG rendszere volt a legjobb viszont összeségében nekem nem tetszett, de a Sony sem, tudni kell, hogy a Sony nem tudja a teljes Dolby Visiont. Maradt a Panasonic és a Philips, tulajdonképpen a két legbutább TV viszont a kettő közül a Philipsnek volt talán a legjobb felskálázó képessége de egyben a legbutább is, ha megjelenítőnek veszi az ember akkor mindegy, hogy melyiket választja és az összes HDR formátum szépen ment mindekettőn. Ha a külsőt nézzük akkor a 4 közül a Philips a letisztultabb, egyszerű de mégis minőségi érzetet adó készülék, de a külsőről nem érdemes vitázni, ez szubjektív dolog. Ha olyan TV kell aminek fontos az okosrendszere akkor inkább az LG-t javasolnám, nekem a Sony csalódást okozott a droiddal és azzal is, hogy a DV sem teljes, ilyen háttérrel nekem nem kell Sony, inkább választom az LG-t.

Új hozzászólás Aktív témák