- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Nemrég 4 oledet láttam egymás mellett, LG B9, Sony AG8, Panasonic GZ950 és Philips OLED754, mindegyiket megpróbáltam közel jól beállítani, hogy lássam melyik az amelyik tényleg jobb, képminőségben nem láttam különbséget, tehát normálisan beállítva egyik sem volt kimagaslóan jó. LG rendszere volt a legjobb viszont összeségében nekem nem tetszett, de a Sony sem, tudni kell, hogy a Sony nem tudja a teljes Dolby Visiont. Maradt a Panasonic és a Philips, tulajdonképpen a két legbutább TV viszont a kettő közül a Philipsnek volt talán a legjobb felskálázó képessége de egyben a legbutább is, ha megjelenítőnek veszi az ember akkor mindegy, hogy melyiket választja és az összes HDR formátum szépen ment mindekettőn. Ha a külsőt nézzük akkor a 4 közül a Philips a letisztultabb, egyszerű de mégis minőségi érzetet adó készülék, de a külsőről nem érdemes vitázni, ez szubjektív dolog. Ha olyan TV kell aminek fontos az okosrendszere akkor inkább az LG-t javasolnám, nekem a Sony csalódást okozott a droiddal és azzal is, hogy a DV sem teljes, ilyen háttérrel nekem nem kell Sony, inkább választom az LG-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Napelem
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- GL.iNet OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor