Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• seralevente

újonc

Sziasztok, Jelentkezem az LG 65 C9 , múlt csütörtökön vásárolt pixelhibás termékkel. Hétfőre vártam az MM-től szakembert, hogy szemrevételezze a hibát. Na hát nem hívtak, volt egy szervizes e-mail címem, írtam semmi válasz. Találtam az oldalukon egy másik címet... Na az szerencsére jó helyre ment.. Hívtak vissza azonnal, hogy mi a gond. Kiderült, hogy nem is tudnak róla!!!- Ilyen nincs is ,hogy az MM-től kimennek 3 napon belül, csak az LG mehet ki helyszínre, de csak ha a hiba 3 nap után jelentkezik. Nem akarok gyanúsítani senkit, de szerintem tudták a boltban, hogy nem ok a TV (csak a teljesen feketén látszott a pixelhiba és csak nagyon közelről) és arra ment ki a dolog, hogy csússzak ki a 72 órából, vagy nem veszem észre. Konklúzió. 1, Bármit beszélsz személyesen, erősítsd meg e-mail-ben is. 2, Ha szerencséd van olyanhoz kerül az ügy aki korrekt és megoldja a problémát.
    3, Nagyon készséges volt az úriember, azonnal intézkedett, visszahívott, szerzett egy bontatlant, amit ígéretük szerint (E-mail) pénteken kihoznak és a régit elviszik (kiállított TV volt )
    4, Remélem, hogy a csere TV-vel nem lesz gond. Ezek után egy mínusz és egy plusz az MM-nek. (remélem a plusz nagyobb, mint a mínusz).

Visszatérek szombaton a fejleményekkel, amikor összerakom az újat.

Kellemes napot! :)

Új hozzászólás Aktív témák