Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
seralevente
újonc
Sziasztok, Jelentkezem az LG 65 C9 , múlt csütörtökön vásárolt pixelhibás termékkel. Hétfőre vártam az MM-től szakembert, hogy szemrevételezze a hibát. Na hát nem hívtak, volt egy szervizes e-mail címem, írtam semmi válasz. Találtam az oldalukon egy másik címet... Na az szerencsére jó helyre ment.. Hívtak vissza azonnal, hogy mi a gond. Kiderült, hogy nem is tudnak róla!!!- Ilyen nincs is ,hogy az MM-től kimennek 3 napon belül, csak az LG mehet ki helyszínre, de csak ha a hiba 3 nap után jelentkezik. Nem akarok gyanúsítani senkit, de szerintem tudták a boltban, hogy nem ok a TV (csak a teljesen feketén látszott a pixelhiba és csak nagyon közelről) és arra ment ki a dolog, hogy csússzak ki a 72 órából, vagy nem veszem észre. Konklúzió. 1, Bármit beszélsz személyesen, erősítsd meg e-mail-ben is. 2, Ha szerencséd van olyanhoz kerül az ügy aki korrekt és megoldja a problémát.
3, Nagyon készséges volt az úriember, azonnal intézkedett, visszahívott, szerzett egy bontatlant, amit ígéretük szerint (E-mail) pénteken kihoznak és a régit elviszik (kiállított TV volt )
4, Remélem, hogy a csere TV-vel nem lesz gond. Ezek után egy mínusz és egy plusz az MM-nek. (remélem a plusz nagyobb, mint a mínusz).Visszatérek szombaton a fejleményekkel, amikor összerakom az újat.
Kellemes napot!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 65S95F 77S95F 3év ÁRGARANCIA
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 65S90F 77S90F 3év ÁRGARANCIA
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor