Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• RZozo

aktív tag

válasz salapp #44680 üzenetére

Panasonic 42S20 plazmát váltana a leendő oled TV.

(#44679) chros
    Játékra is lesz Xbox One X-hez, oda kellene a 4k, HDR. Emiatt is inkább LG.

(#44678) daneel_hu
    Mozgásmegjelenítésben jelentkező hátrányt nem vagyok benne biztos, hogy észrevenném. Itt ezt csak kipróbálással látnám, hogy ez mennyire zavaró.

(#44680) salapp
    Na igen, a plazma fűtőtest nyáron nem hiányzik, télen viszont jó szolgálatot tett. :)
    Pana oled szimpatikus lenne és még hű maradnék a márkához is, de LG-ről jóval több információ van. WebOS rendszer magic remot távirányító stb.
    LG C9-es volt előzetesen a kinézett, de mire leesett az ára és akciózni kezdték, időközben kifogyott. CX még elég drága.

Sony-ról az Android Tv op rendszere miatt is lebeszéltek a Sonynál kibővíthető garancia szól inkább mellette és a jó felskálázási tulajdonságok, de valóban túlárazott.

Philips oled ismeretlen versenyző nálam, vele nem is kísérleteznék.

Marad az LG. Tavalyi B9 még elérhető. Vagy megvárom a 2020-as B szériát, és a BF-et CX szériára vadászva.

Meglátjuk. Igyekszem alaposan körüljárni a témát. Ekkora méretű TV-t hosszú távra vennék. Nem olyan egyszerű cserélgetni, mint egy telefont.
    Valahogy úgy vagyok vele, mint 10 éve a plazma TV vásárlásnál. Itt sincs túl sok szóba jöhető TV, nem olyan nagy a választék. Akkor egy kicsit jobb árak voltak, 200k alatt megúsztam a TV vásárlást. Most kb. kétszer ennyinél kezdődnek.

Köszönöm mindenkinek az információkat. :R

Új hozzászólás Aktív témák