Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakal83
addikt
A penzzel valoban jobban jarsz. A B9es annyiert ji vetel. 900eur. Ennel alacsonyabb nem lesz. Ha hobbi felhasznalo vagy akkor ertelmetlen c9et vagy egyebet venni. Jopar oledet kiprobaltam es TV nezesre es hobbi filmezesre nem latok kulonbseget. Volt eg910vm eg9a7vm b7em c8am c9em es ha hiszed ha nem sz eg910v tetszik a legjobban:) pedi azt hivtak itt csoroolednek:) volt szerencsem a c8 ele rakni az eg910vt es 2 laikus embernek is az eg910v tetszett jobban. Tehat erdemi kulonbseg a kepminisegben nincs. Ja es a 65os tv adasra altalam nem ajanlott. Nem az igazi a fostalicska minoseg ekkora kepernyon. A hd adasok jo resze is kompromisszumos.
-
daneel_hu
addikt
Egyikkel sem fogsz rosszul járni, mindegyikben nagyjából ugyanaz a technika van, lévén LG-oled panellel szerelik mindet. A különbség a rendszerben van, és egyéb apróságokban, amelyeket a topikban megpróbálunk hatalmasra duzzasztani.

Oled készülékek között (is) van egy paraméter ami viszont nagyon befolyásolja az élvezhetőséget, és ez a méret.
-
-
salapp
addikt
Ha ennyire fontos az ár, akkor nincs mit tenni. De hátha bejön még egy jó akció valamelyikre. GZ volt már 400 alatt is, csak aztán jött az euró árfolyam elszállás, amellett, hogy az akció is véget ért. Nekünk is G30 volt, az egy nagyon jó plazma, akárki akármit mond. Mozgásban, 60Hz anyagokkal azért jobb, mint az oledek, de abszolút megszokható. A fekete brutál lesz a G30 után (Panán a sötét árnyalatok is szuperek, LG-ről majd más nyilatkozik), G30 mellé azért filmezéshez mindig kicsit lejjebb húztuk a fényzáró rolettákat. A tükröződés nagyjából azonos, a plazma nyári fűtőtest-jellege gondolom, nem fog hiányozni. Az oled is fűt, de korántsem annyit.
A Sony valóban - mindig - túlárazott, az akcióval se volt 430-nál olcsóbb eddig, úgyhogy azt hagyhatod.
Panára talán van esély.
Azt javaslom fenntartással kezelni, hogy "mindegyikben ugyanaz a panel van, ergo minimális különbségek vannak képminőségben". Ha már LG, mindenképpen a C szériát javaslom én is. -
daneel_hu
addikt
"Nagyon gáz az LG a Panasonic vagy a Sony oledhez képest?"
Miért lenne gáz? LG-panel van mindegyikben...
Ha jól látom B9-es a választás, azt azért tudni kell, hogy mozgásmegjelenítésben gyengébb a B-széria mint a C vagy az E.
Plazma után pedig nem elhanyagolható szempont a mozgásmegjelenítés... olyan amúgy sem lesz mint a plazmáé, de legalább lehetőség szerint legyen minél jobb.mekkora a plazma?
-
Szerzői okok miatt pl Panán ha rögzítesz műsort (közben nézhet bármi mást, más csatornát, más külső forrást), azt csakis azon az adott tv-n tudod megnézni, visszajátszani. Se hálózaton, se laptopon, se másik (akár ugyanolyan típusú) tv-n nem fogod tudni megnézni, lejátszani.
-
daneel_hu
addikt
"Bizony, sokat számít az is, ha 5 év nyugalom (garancia) van a tévére."
Nincs 5 év garancia, továbbra sincs ilyen opció.
Ez egy kiegészítő biztosítás, bizonyos meghibásodásokra és baleseti eseményekre jó. (ÁSZF-ben benne van ha érdekel...)
Mindig avultatott értéket térít a biztosító, kivéve ha teljesen használhatatlnanná válik a készüléked, kvázi nem működik.
Beégésre, tintingre, bandingre és egyéb oled-specifikus hibákra nem térít, nem cserél, sőt semmit nem fogsz kapni ilyen esetekben.Tehát ez egy biztosítás, míg a garancia = gyári 2 éves jótállás.
Baromira nem ugyanaz. -
salapp
addikt
A Pana valamelyik saját tunerével használva másik külső forrással tud PiP-et, Felvételt csak próbából csináltam vele, saját formátumban menti usb eszközre. Nem tudom, hálózatból hogy játszik, rögzít-e, ilyesmire nem használok tévét. De van itt Panás, aki tuti használja ilyenekre. De szerzői jogi oldalról nézve szerintem tuti nem lehet kívülre, máshonnan elérhető fájlként menteni a műsort.
Csak olyan tévé van/volt eddig, amiben jó esetben hármas tuner van (pl. fenti oledek mindegyike) és azok közül kettővel lehetséges a PiP. -
salapp
addikt
Tudom, több, de nem fér bele egy Sony AG8? Most még 433ezer az MM-ben. Amilyen élelmiszer árak vannak most a boltokban, párszor kicsit visszafogod magad a Lidl-ben és mespóroltad az árkülönbözetet.
És 360 napon belül veszel hozzá a Sony-nál 5 évre kiterjesztett jótállást.
Ha mégis LG, azt is normális boltban vegyed és ne sajnáld rá a +3 év biztosítást, úgyis bexarik ennyi időn belül (az is). -
PATTA86
csendes tag
A GZ1500E-t én az LGE9-hez hasonlítanám, mivel az is soundbaros, szóval a C9-től jobb a hangzása, C9-et inkább a GZ950-el venném egy kategóriába... úgyhogy ha neked számít a beépített hangsugárzó, akkor gz1500, ha nem, akkor gz950 a jó választás c9 helyett.
Közben ehhez kapcsolódva lenne itt nekem is egy kérdésem azokhoz akik a Pana 65GZ950E és az LG 65C9 között gondolkoztak, hogy ki melyik mellett döntött végül??
Ugye a C9 580k alá nem ment és már nagyon nincs is sehol, a Pana volt már 530k, árban talán idáig ez volt a legjobb vétel. Szóval gyarapodtak most a Panások vagy mindenki a C9 mellett döntött inkább? -
sakal83
addikt
Ha jol tudom csak a hangjaban kulonbozik.
530k volz a 65gz950 nemreg. 500kert bizzltos nem vennek 55gz1500at.
"As the GZ1500, GZ1000 and GZ950 all use the same panel and processor, the difference between them comes down to aesthetic and sound quality discrepancies"
En vennek amig van egy 55gz950et 400k alatt vagy 65gz950et 534kert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.04
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor