Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serf
csendes újonc
Hali.
Megvettem a gz950 tv-t. Eddig nagyon tetszik.
Mondjuk nagy elorelepes volt, mert 82 cm-es tv volt az elozo.
A boltban meg megneztem az lg termeket, korbejartam a menu rendszeret illetve a tv kialakitasat. Nyilvan nekem nincs tapasztalatom vele, igy leszogezem ez egy rovid ismeretseg, nem mondanam mervadonak, viszont nem erte el, hogy ne vegyem meg a panat. Amit a menurendszereben a pananak most atneztem teljesen jonak tunik, mindent megtalaltam, mindent elertem. Lg-nek a rendszere csili vili, jol nezett ki gyors is volt, de szamotveto kulonbseget amire en hasznalom nem erzekeltem. Pananak egyszeru rendszere van, nekem tetszik, egyenlore.😁 illetve szerintem jo gyors. Talan szembol picit jobban nez ki az lg tv, mar aki nezi a kavat. 😁 Kicsomagolas, nagyon egyszeru es kivalo, szerintem egyedul nem lehet megcsinalni, ez egy 65-os tv. Osszeszereles nagyon egyszeru. Nagyon sokat nem kellett gondolkodni a csatornak beallitasan se. Kivalo. Elindult a tv, a nejem megjegyezte hogy nagyon eros a feny. 60rol siman jol esett visszavenni 30-ra, kompromisszum nelkul. Hdrben is jol nez ki ha 100, de 75is siman jo, ezt meg majd nezegetem. Netflix nagyon gyors, Our planet, meg hat......nem bantam meg hogy ennyi penzt kiadtam erte. Kozben usbrol is neztem filmet. Minden ok. Nyilvan keszultem, dd-s, mkv-s filmet toltottem le, az elvartnak megfeleloen mukodott. Gyorsan lehet tekerni, kilepes gyors, atugras masik filmre par masodperc, elegedett vagyok.
Ami nem tetszik:Nem tudom en vagyok bena vagy nem lehetseges, de a hangszorokat egyutt hallgatni egy fejhallgatoval.
Hdr filmnel a mozgasnal darabos.
Egyenlore ennyi.
Majd meg irok.😁
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LEGO klub
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- OpenWRT topic
- Ford topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Újszerű Samsung OLED QE77S90DAT(2027 Decemberig Garis) 195cm
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG OLED C1 55"
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 65S90F 77S90F 3év ÁRGARANCIA
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor