Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzsocca
csendes tag
válasz
BusinessGuy
üzenetére
Őszintén szólva 100-as, mert nem nagyon szoktam ps-ezni, csak most itthonlét miatt elkapott a kedv, hogy végigvigyem a játékot és nem néztem, hogy mennyire van beállítva.
Az azért nonszensz, hogy ennyi játékidő alatt már ennyire elcseszte. De az meg a másik, hogy pixel refresh-től mi a tökért jelentek meg középen és jobb oldalt a függőleges sávokban azok a karakterek/vonalak, mert előtte semmi ilyen nem volt, ez a képeken is azért látszik... Most járatom a tévét, hátha "elfelejti"
Meg kap 1-2 pixel refresh-t és ha nem javul akkor bejelentem.
Ha ezt nem cserélnék azt tuti nem hagynám annyiban, mert én csak a hud beégést ismerném el, de ami a legjobban szembetűnő szinte minden videónál, azt nem én csináltam
Új hozzászólás Aktív témák
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA® driverek topikja
- Gitáros topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Peugeot, Citroën topik
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- PC Architech Shop Számítógép és hálózat szerviz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció: Használt 1TB NVME SSD-k.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Meg kap 1-2 pixel refresh-t és ha nem javul akkor bejelentem.
Vhiktor