Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lzolka
csendes tag
Ez pontosan így működik nálam is, először nem jöttem rá hogy egy-egy film elindításakor miért fagy le az Emby úgy hogy még a Synology NAS-t s magával rántja, be sem tudtam lépni, ki sem tudtam kapcsolni csak áramtalanítással az meg nem egészséges.
Azután rájöttem hogy nem lefagyott, csak elkezdett a háttérben transzkódolni ami egy nagy bitrátájú filmnél egyenlő a lefagyással. Ha sikerült belépni a fogaskerék - Szakértői statisztika menübe ott kiírja hogy Play method: Trascode és Reason for trascoding: Subtitle format not supported. Ugyanennél a filmnél a C7V belső lejátszója ki sem írja hogy lenne beágyazott felirata tehát nem tudom kipróbálni hogy az lejátszaná-e. Viszont már találkoztam olyan filmmel amit az Emby elkezdett transzkódolni a WMV video sáv miatt mint nem támogatott formátum, viszont a tv belső lejátszója simán lejátszotta. Szóval szerintem itt az Emby hiányossága miatt indul el a transzkódolás.
Amit írtál hogy böngészőből szerver oldalon kikapcsolható, ezt hol találom meg? A Transcoding menüben mindegy hogy ki- vagy bekapcsolom az "Allow subtitle extraction on the fly"-t, mentés után a tv-n újra loginolva is elkezdi a transzkódolást.
Egyébként nincs magyar nyelvű Emby fórum hogy ne ezt offoljam szét?
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor