Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Nyitlocker
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PATTA86
csendes tag
válasz
icemad
üzenetére
Én már nem tudom, hogy mi lesz itt, de inkább ez a rohadt korona ami itt betesz nekünk...
épp ma beszéltem egy műszaki boltos haverommal és szerintük nem hogy lentebb menjenek majd az árak, inkább ami még készleten van annak is megemelik az árát (most mindenki vásárol, 65C9 is már 580k-ról 640-650k újra) meséli, hogy így is készlet hiány van nagykernél és egy alkatrész is 3-4 hónap mire Kínából megjön. Nem tudom, hogy májusra is ide érnek e majd az új 2020-as modellek, ha a gyártás is sok helyen visszább esett, és itthon is sorra állnak le, zárnak be gyárak, cégek, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
épp ma beszéltem egy műszaki boltos haverommal és szerintük nem hogy lentebb menjenek majd az árak, inkább ami még készleten van annak is megemelik az árát (most mindenki vásárol, 65C9 is már 580k-ról 640-650k újra) meséli, hogy így is készlet hiány van nagykernél és egy alkatrész is 3-4 hónap mire Kínából megjön. Nem tudom, hogy májusra is ide érnek e majd az új 2020-as modellek, ha a gyártás is sok helyen visszább esett, és itthon is sorra állnak le, zárnak be gyárak, cégek, stb.
Vhiktor