- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
válasz
Szati20 #40156 üzenetére
Én három hete vettem a 65c9-et és csak annyit mondhatok hogy ne kezdj pixel geekeskedni.
Amúgy ahogy mondták :
Válassz sdr-re szakértő (sötét helyiség) profilt, oled fényt kicsit vedd le (30 körül ad kb 120-130 nites csúcs fenysűrűséget ez elég bejárati)
Hát a hdr az hdr. Én tolom neki.. Két profil fog menni nálad is valószínűleg : dolby vision és normál hdr10. Hlg ritka.
Ezt a két profilt állítsd be : isfx vagy mi a rák a neve a jó profilnak. Itt viszont oled fény legyen legalább 80 különben értelmetlen a hdr :)Én szívtam a near black detail-el, azóta a tv megtanulta magát és sokkal szebb - ki is szedtem az iszonyú kompenzációkat amire az elején szükség volt.
Nekem most legutoljára vertical banding lépett fel de a pixel frissítő tökéletesen kiszedte. (oké a drágám itthon van egész nap és csapágyasra hajtotta) lol
Az egy faszság hogy kiégeti a panelt ezért ne futtasd. Igazából újra kalibrálja a pixel vezérlést (vezérlő fesz beállítás)
Egyedül amit kerülj : folyamatos piros vagy sárga egy helyen lévő tartalom.
Amit első 500 órában félig kerülj : ne csak kizárólag szélesvásznú filmek menjenek mert akkor a teteje nem öregszik be.
Okosok azt mondják 1200 óra kell a teljes panel stabilitás eléréséhez.
Olyat fogsz látni, nem hiba hogy jelenetben belül levesz vagy raád fényt. Tanul. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- PlayStation 5
- Autós topik
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest