- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bagyusz: Sony Xperia SP CM11 Zárt Bootloaderre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
EasyLife
üzenetére
Azért annyi különbség van, hogy ez kimondottan a DV-hez van fejlesztve. És ha már itt tartunk én azt gondolom, hogy a DV egy szabadalom, amit a Dolby birtokol. A Dolby engedélye kellett ahhoz, hogy a Dolby Vision IQ-nak ez lehessen a neve. Tehát akármilyen kamu dumához nem lehetne felhasználni a Dolby Vision márkanevet.
Gyerekek. Értem én, hogy az LG a minden (pedig nem és nem kezdem megint), de legyen már a fórum reális. Ha az LG hoz ki ilyet, tuti ez egy király feature lenne és menne a nyalás, hogy ez mekkora találmány. Vegyünk már kicsit vissza. Meg, hogy majd olyat senki nem vesz majd, meg a hasonló buta dumák. Ne legyünk már óvodások. Próbálok kinőni a márkavitákból, de mindig akad egy két hülye beírás, ami felett nem tudok elmenni.
Persze 10-ből 9 nem ez alapján a fórum alapján vesz oledet, én sem így tettem, szerencsére és milyen jól tettem. De azért kérlek titeket, hogy némi realitást őrizzünk már meg.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar - 01.22
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4515, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor