Hirdetés
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
Kriszbmx
üzenetére
Megértelek. Azt még elviseltem, hogy pl. a reklámok alatt a fehér felületek kétoldalt pirosodtak. Még azt is elfogadtam, hogy ha nagy ritkán havas képet nézek az sem jó, de az, hogy a focimeccs alatt sárgult a fű a kép szélén már sok volt. Nem tudtam róla levenni a szemem.
Beszélned kell az ügyfélszolgálattal. Nem lesz egyszerű, mert félek, hogy csere után sem lesz jobb. Az utolsó mondataidat szóról-szóra nekik is elküdlheted.
Picit oszinten szolva csalodott vagyok, mert egyik reszrol brutalis szep a kepe, de nem gondoltam hogy lesz ilyen "mellekhatasa" az olednek.
Szep 4k filmek es YT 4k videok alatt nem is annyira foglalkozok vele mert ritka a nagy feher reszlet. De most leszedtem egy filmet 4k ban kb 80gb egy repulo katasztrofa hegyvideken havas teruleten. 5percet neztem es agyverzest kaptam xD 2ora havas videk sargas hoval ... :DKíváncsi leszek, hogy tudnak-e tintingmentes panelt adni, vagy inkább visszaveszik a TV-t. Mondjuk Ribarszki kolléga megalkudott a 3. panellel amit kapott, pedig az sem volt hibátlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Apple asztali gépek
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- iPad topik
- Raspberry Pi
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- SAMSUNG (QE55S95BATXXN) 140CM 4K OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- PHILIPS 55OLED759 140CM 4K OLED SMART 120HZ ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor