Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
Helló!
Akkor én vagyok itt az egyetlen kakukktojás
Ide járok, nem panaszkodom, boldog tulajdonosa vagyok egy LG 55B7-nek
Lg fiókomban 17 regisztrált termékkel, és rohadjanak meg nem akarnak tönkremenniEz igaz mind amit fentebb írtam, de a viccet hülyeséget félretéve fejezzük már be a márkák közötti ilyen jellegű fikázást és összevetést. Idejön valaki aki nem olvassa a topic-ot naponta aztán csak szörnyülködik, hogy milyen óvodás dolgok mennek itt. Mindenki legyen nyitott az összes oled gyártóra és márkákra(persze mindenki tegyen belátása szerint), fogadjuk el a másik nézőpontját és véleményét, mindenki vegye azt amit megenged a pénztárcája, vagy amelyik jobban tetszik neki, vagy amelyikben jobban megbízik és élvezze minden egyes pillanatát a tv gyártás jelenlegi egyik csúcsának. Mint minden műszaki cikknek lehet hibája, baja, és általában a legtöbbet eladott márkánál-típusnál jelentkezik ez a legnagyobb számban... Mindenkinek béke és használjátok nagy örömmel és egészséggel az "atom" fa*** készülékeiteket!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Update 05.19 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest