Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
daneel_hu
üzenetére
Nem kell hozzá szar forrás, csak véletlen egybeesés, hogy a veszteséges tömörítés blokkosodása, vagy gyenge nyersanyag zajossága hozza elő legjobban a szintetikus tesztek után.
De mondtam, hogy nekem sem tűnt fel soha, mielőtt direkt megnéztem a szintetikus tesztet. Illetve most már új firmware-el, de elkezdtem nézni a Game Of Thrones S06-ot (eszembe juttatták a friss évad premier reklámjai, hogy le vagyok maradva), ami tele van sötétszürke jelenetekkel (pl. Castle Black, főleg éjjel) és nem látok semmi zavarót.Amúgy A Panasonic 20 és 30 sorozatú plazmái (de lehet hogy már a 10-es is, nem emlékszem, a 10-es még elég butácska minden téren) is csináltak valami nagyon hasonlót, feketéből sötétszürkébe villanáskor majdnem ugyan így túllőtték a célt, majd visszahullottak a helyükre. Ott viszont ez feltűnt nekem gyakran játék közben is, mikor pl. egy vaksötét barlangban botorkáltam egy fáklyával, hogy mikor mozog a szürke paca éle a fekete háttéren, akkor felfénylik (de ott pluszban összehullott a geometria is az erős ditherelés miatt). A Pioneer Kuro-k ezerszer jobbak voltak sötétszürkébe, bár az 50 és 60 sorozatú Panasonic sem volt már rossz (a Samsung mindig közepes volt: nem lőtt túl, de mindig nagyon erősen ditherelt).
Ehhez képest a C8-on ehhez hasonló tartalmakkal sem láttam semmi hibát, csak a tesztvideóval volt látványos.(#25683) chros
Lusta voltam ennek utána nézni. Biztos távirányítható IP hálózaton át a TV, de nem tudom hogy van-e ingyenes publikus dokumentáció, vagy ingyenes PC szoftver (vagy akár Android, ami script-elhető otthon).
De tényleg jó lenne valami, mert őrület, hogy a mai napig nem tudja automatikusan ki/be húzni standby-ból a Windows a TV-ket, illetve hogy mennyi gombot kell végignyomkodni a HDMI/PC címke váltáshoz.
De utálom a Harmony-kat, lagolnak mint az állat (míg várok háromszor megnyomom a gombot türelmetlenségemben) és még csak nem is olcsók (plusz nekem szubjektíven nem is ergonomikusak/szépek).Nekem mindig HDMI4-en kapcsol be a Power gombbal, ha azon volt mielőtt kikapcsoltam. A TV-re szinte sohasem vált át nekem magától. A többi HDMI-t elrejtettem a source menüben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 26
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor