Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Kihúzható kijelzős laptop (2010 körül)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
junior19
üzenetére
Próbálgattam már sokféle oled fényerőt (még 50-60-at is
) , de a 20-as lett a befutó. Szerintem több ez mint 100 cd... hogy mennyivel azt nyilván nem tudom így szemmel lemérni. A gammát is csak "mezei módon" a főmenüből választható módon ajánlottam, mert ha 2.4, akkor az tuti sötét és elég szépen bebuktat feketébe sok mindent. Azt azért elég jól el lehet dönteni gyakorlottabb szemmel, hogy hol bukik be indokolatlanul a szürke árnyalat, de hangsúlyozom, ez nem helyettesítheti a műszeres beállítást. A 20 pontos IRE amúgy is kizárólag műszerrel piszkálandó, hozzáértőknek. Senkinek nem javasolnám hogy belevágjon "ész nélkül"... 
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 3év
- BOMBA ÁR:Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) , de a 20-as lett a befutó. Szerintem több ez mint 100 cd... hogy mennyivel azt nyilván nem tudom így szemmel lemérni. A gammát is csak "mezei módon" a főmenüből választható módon ajánlottam, mert ha 2.4, akkor az tuti sötét és elég szépen bebuktat feketébe sok mindent. Azt azért elég jól el lehet dönteni gyakorlottabb szemmel, hogy hol bukik be indokolatlanul a szürke árnyalat, de hangsúlyozom, ez nem helyettesítheti a műszeres beállítást. A 20 pontos IRE amúgy is kizárólag műszerrel piszkálandó, hozzáértőknek. Senkinek nem javasolnám hogy belevágjon "ész nélkül"... 
Vhiktor