- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bagyusz: Sony Xperia SP CM11 Zárt Bootloaderre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
junior19
üzenetére
Próbálgattam már sokféle oled fényerőt (még 50-60-at is
) , de a 20-as lett a befutó. Szerintem több ez mint 100 cd... hogy mennyivel azt nyilván nem tudom így szemmel lemérni. A gammát is csak "mezei módon" a főmenüből választható módon ajánlottam, mert ha 2.4, akkor az tuti sötét és elég szépen bebuktat feketébe sok mindent. Azt azért elég jól el lehet dönteni gyakorlottabb szemmel, hogy hol bukik be indokolatlanul a szürke árnyalat, de hangsúlyozom, ez nem helyettesítheti a műszeres beállítást. A 20 pontos IRE amúgy is kizárólag műszerrel piszkálandó, hozzáértőknek. Senkinek nem javasolnám hogy belevágjon "ész nélkül"... 
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Linux Mint
- Óra topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Autós topik
- BestBuy topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
) , de a 20-as lett a befutó. Szerintem több ez mint 100 cd... hogy mennyivel azt nyilván nem tudom így szemmel lemérni. A gammát is csak "mezei módon" a főmenüből választható módon ajánlottam, mert ha 2.4, akkor az tuti sötét és elég szépen bebuktat feketébe sok mindent. Azt azért elég jól el lehet dönteni gyakorlottabb szemmel, hogy hol bukik be indokolatlanul a szürke árnyalat, de hangsúlyozom, ez nem helyettesítheti a műszeres beállítást. A 20 pontos IRE amúgy is kizárólag műszerrel piszkálandó, hozzáértőknek. Senkinek nem javasolnám hogy belevágjon "ész nélkül"... 
Vhiktor