Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Na, mit hoz a húsvéti nyuszi?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior19
senior tag
Én segítettem Bakus fórumtársnak a mérés során, s véletlenül jöttem rá, hogy DCI-P3 színteret mér. Sajnos azt azóta sem árulta el, hogy a mérés során nála mi volt beállítva. Ha auto, akkor nála valami gebasz van, mert akkor DCI-P3-at mért már. Ha szélest választotta, akkor jól működik a tévé, csak ő választott rosszat. Erre még nem válaszolt, így nem tudom nála mi lehet a jó beállítás.
Egyébként veled értek egyet, azért van a normal vagy az auto beállítás, mert akkor mindig a fogadott jelnek megfelelő színteret képezi le, míg ha a szélest választjuk, akkor már rec709 ből is DCI-P3-as lesz. HDR-nél nagy változás nem várható ebben az esetben sem, mert maga a tévé nem tud olyan színteret megjeleníteni, ami a 2020-at lefedné. Hiába szélesítjük bárhová a menüpontban. Az sd, illetve a hd anyagokat viszont nagyon túltolhatja.
Majd délután rakok fel képeket erről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tőzsde és gazdaság
- OpenWRT topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- SAMSUNG (QE48S90DAE) 122CM 4K SMART OLED 100HZ ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- AKCIÓ! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor