Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
belan
addikt
válasz
alaves
üzenetére
Akkor nektek is szépen bírja b7 ha egy évben 4000-5000 óra kb bele megy . Gondolom már 30000 óra lehet benne jól bírja na tessék oled panelok 20 ,30 órát is kibírnak . Nekem 65 c9 4,5 évig meg volt kb elsőnek beéget amúgy nem volt vele gondom második panel hibás lett harmadik meg több kint két évig meg volt kb 4500 5000 óra utolsó panelba és szerintem simán menni fog évekig , electronika meg benne 4,5 éves volt majdnem és semmi baja nem volt soha neki . Szóval összeségében szerintem jó lg és kell kötni rá biztosítást is 5 évre be vagy biztosítva akkor . Jók amúgy ezek Mini ledek de közelről azért lehet látni nem oled és betekintést szög sz@ar , én vissza vallottam oledre , nálam egy évbe max 2500 órát mehet de lehet még annyit se egy tv . Nem tvzke csak film meg játék ennyi .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor