- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok, gondolkozom IPS --> OLED cserén. Szövegszerkesztő / böngészés / single-player game-ek mennek a gépen.
Beszélgettem a Gemini és ChatGPT-vel is, eléggé nyugtalanító volt a konklúzió, amit leszűrtem a beszélgetésekből.
Eredetileg a beégés problémáját kérdeztem, mennyire valós veszély.
Mindkettő azt "ígérte", hogy minden OLED CARE funkciót használva, sötét módot használva mindenhol, nem várható hogy 2-3 éven belül látható beégést tapasztalok.
Nálam a sötét mód kizárt, és a Pixel elmozgatós védelem is, az végtelenül zavart korábbi Philips monitoron. A 100mp-enként elsötétedés, sarkokban kicsit sötétítés, világosabb részek elsötétítése, pixel reset meg hasonlók nem tudom mennyire zavaróak, azokkal szerintem megbékélnék.
Ami viszont borzalmasan hangzik: 10.000- 15.000 órára lövik be azt az élettartamot, ha a fentieket betartja az ember, nem látható elhasználódás / öregedés lesz a pixelekben. Ez szerintem borzalmasan kevés, évi 4000-5000 órát használom a monitort.
Kérdés: szabad-e világos módban, kb úgy használni a monitort ahogy az IPS-t, vagy az felejtős mert hamar öregedés vagy beégés lesz a vége 1-2 éven belül?
Konkrétan ezt szemeltem ki: Gigabyte MO27Q28G
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gitáros topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS57CG952NUXEN) 57" Q-LED GAMER 6K MONITOR ! AKCIÓ
- Acer Nitro XV240YPbmiiprx Gaming monitor, 24", IPS, 2 ms, 165Hz, 1920x1080, FreeSync, HDMI, DP
- ELADÓ! SAMSUNG Odyssey G5 34'' Ívelt WQHD 165 Hz 21:9 FreeSync VA LED Gamer Monitor
- SAMSUNG (LS34BG850SUXEN) QHD QD OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27D700EAUXEN) 27" 4K GAMER PRÉMIUM MONITOR ! AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Skynet258