Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ 8 kg mosógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
Na ma elhoztam az Asus Rog Strix XG32UCWG-t az iponból mert utánajártam és gyári asus gari jár hozzá, az oázisból meg felhívtak hogy több hét mire beérkezik a monitor jó-e az nekem, mondtam hogy nem
Hát gyerekek ez a monitor nagyon BRUTÁL, imádom
Ég és föld a samsunghoz képest, a glossy true black bevonat zseniális, olyan mély feketéi vannak, hogy olyat monitoron még nem láttam. A tükröződés se vészes pedig ablakkal szemben van, nem mondom hogy nem látszik, de ha normális fényerő van neki adva (160nit körül most sdr-ben) egyáltalán nem zavaró. Elképesztő mennyire jó ez a 4K felbontás (első 4k monitorom) kb azonnal elfelejtettem az ultraszéles hiányát amikor megláttam milyen tűéles minden
Kipróbáltím a proximity szenzort nálam működik, eddig pixelhibát se találtam, de azért még nézegetem. Szövegtisztaság teljesen rendben van, maga a monitor is brutál jól néz ki és az anyagminőség/kialakítás is nagyon premium érzést kelt.
HDR-t és dual módot még nem próbáltam, majd holnap de eddig úgy érzem nagyon jól jártam, hogy az alaza végül visszautalta a samsung árát mert forintra pontosa ugyanannyiért egy sokkal jobb monitorom van most
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ég és föld a samsunghoz képest, a glossy true black bevonat zseniális, olyan mély feketéi vannak, hogy olyat monitoron még nem láttam. A tükröződés se vészes pedig ablakkal szemben van, nem mondom hogy nem látszik, de ha normális fényerő van neki adva (160nit körül most sdr-ben) egyáltalán nem zavaró.
Skynet258