Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
Visszakaptam a samsung monitoromat a második körös alzás szervízről természetesen most is majdnem 30 napig ültek rajta, de úgy néz ki sikerült minden általuk okozott hibát javítani most már úgy működik ahogy kell. Nem tudom miért nem lehetett ezt már az első körben megcsinálni (gondolom azért mert kicsúsztak volna a 30 napból nem akarták visszafizetni az árát és inkább félkészen visszab@szták). Viszont a 2 hónapos procedúra alatt szarrá karcolták több helyen a kijelzőt, szóval van még egy köröm velük.
Ugye amíg szervízben csücsült a samsung kihoztam egy Alienware AW3425DW amit most vittem vissza elállással. Érdekes tapasztalat volt ez a dell, azt hittem mindenben jobb lesz mint a samu, de elég vegyes a tapasztalatom. Funkciókban sokkal jobb a dell, viszont az már az elejétől folyamatosan megfogalmazódott bennem, hogy a HDR teljesítménye valahogy nem az igazi, alig van különbség az sdr és hdr között ,nem elég fényes, nem olyan mint a samsungnál megszoktam. Plusz a dellnél vrr esetén azonnal észrevettem a flickeringet és nem tudtam most én vagyok a hülye vagy samsungnál tényleg nem volt, de most hogy visszakaptam kipróbáltam és a samsungnál valóban nem látok fényerőváltakozást vrr bekapcsolása mellett azokban az esetekben amikor a dell-en igen. És igen, HDR-ben is sokkal jobb a samsung. Pedig dell-en mind a két profilt próbálgattam (peak1000 meg a trueblack 400-at is) de egyik se volt az igazi.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amerika kész lemondani a kormányról
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Torrent meghívó kunyeráló
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Samsung Odyssey G5 LS27CG510 27 QHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- MOMODS 15.6" 1080P FHD IPS FreeSync Portable Hordozható monitor!
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- PC RAM AKCIÓ 8/16GB DDR4, DDR5 // Számla, Garancia //
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Skynet258