- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hanok
senior tag
Visszatértem pár gondolattal, sajnos nem értem a végére a dolgoknak.
Megrendeltem az MSI 271QP-t, miután megjött sajnos lett benne egy függőleges pixelcsík hiba kb. az első napon így elálltam a vásárlástól mert nem szerettem volna arra várni hogy egy új monitort panel cserével kapjak vissza. Azért pár órát ment és arra a következtetésre jutottam hogy annyira fényes a felülete hogy ez engem nagyon zavar, annak ellenére hogy egy viszonylag sötét szobában ülök még nappal is. A képe és a színek nagyon magával ragadó kifejezetten tetszik. Gondoltam hogy feltehetőleg nekem a matt bevonat jobb lenne ezért rendeltem egy nem QD-LED LG-t 27GS95QE-t. Összességében nagyon nagyon tetszik a monitor, dizájnba is nagyon jó illik a LG UltraGear GP-9 soundbaromhoz a V alaku talp, kellemes az ambient light is. Talán színekben kicsit elmarad a QD-tól ahogy azt írják is de azért messzemenőkig szép itt is a látvány bármi máshoz képest. Sokat állítgattam mactype, élesség, fényerő (sikerült a legjobb spotot belőni, szépek a betűk is) de valahogy van egy olyan érzése a szememnek szöveges olvasásnál mintha állandóan fókuszálnia kellene és most nem tudom eldönteni hogy ez a matt felület miatt van vagy a más fajta OLED technológia miatt. Egyszerűen káprázik a szemem olvasás közben. Az MSI-nél nem éreztem ezt de ugye ott a bevonat is más volt. Szóval elbizonytalanodtam minden tekintetben...Gondolom a következő lépés a samsung g6 lenne csak nem tudom a matt zavar ennyire olvasásnál...Esetleg ötlet még ezen kívül?
Az ezüst nem a szívem csücske...
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- Üzleti Monitorok (Led, HD, FullHD)
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor ! / 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK !
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3298
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest