- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hanok
senior tag
Visszatértem pár gondolattal, sajnos nem értem a végére a dolgoknak.
Megrendeltem az MSI 271QP-t, miután megjött sajnos lett benne egy függőleges pixelcsík hiba kb. az első napon így elálltam a vásárlástól mert nem szerettem volna arra várni hogy egy új monitort panel cserével kapjak vissza. Azért pár órát ment és arra a következtetésre jutottam hogy annyira fényes a felülete hogy ez engem nagyon zavar, annak ellenére hogy egy viszonylag sötét szobában ülök még nappal is. A képe és a színek nagyon magával ragadó kifejezetten tetszik. Gondoltam hogy feltehetőleg nekem a matt bevonat jobb lenne ezért rendeltem egy nem QD-LED LG-t 27GS95QE-t. Összességében nagyon nagyon tetszik a monitor, dizájnba is nagyon jó illik a LG UltraGear GP-9 soundbaromhoz a V alaku talp, kellemes az ambient light is. Talán színekben kicsit elmarad a QD-tól ahogy azt írják is de azért messzemenőkig szép itt is a látvány bármi máshoz képest. Sokat állítgattam mactype, élesség, fényerő (sikerült a legjobb spotot belőni, szépek a betűk is) de valahogy van egy olyan érzése a szememnek szöveges olvasásnál mintha állandóan fókuszálnia kellene és most nem tudom eldönteni hogy ez a matt felület miatt van vagy a más fajta OLED technológia miatt. Egyszerűen káprázik a szemem olvasás közben. Az MSI-nél nem éreztem ezt de ugye ott a bevonat is más volt. Szóval elbizonytalanodtam minden tekintetben...
Gondolom a következő lépés a samsung g6 lenne csak nem tudom a matt zavar ennyire olvasásnál...Esetleg ötlet még ezen kívül?
Az ezüst nem a szívem csücske...
Új hozzászólás Aktív témák
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Mini-ITX
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Elektronikus zene topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Honor 400 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gondolom a következő lépés a samsung g6 lenne csak nem tudom a matt zavar ennyire olvasásnál...Esetleg ötlet még ezen kívül?
Az ezüst nem a szívem csücske...
Skynet258