Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimi57
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Látom jól elmatekoztál
. Senkit sem érdekelnek ezek a számok. Csak arról volt szó, hogy lehet-e magasabb az olajfogyasztás több motorfékkel. Leírtam a véleményemet és tapasztalatomat, hogy lehet. Azt is leírtam, hogy miért. Mindenféle számítás nélkül világos, hogy sok motorfékkel sokat takaríthatunk meg. Egyszerűen képtelenség, hogy a motorfékezés annyi + olajfogyasztást eredményezne, hogy az üzemanyagon elért megtakarítás akár 10-20 %-át is elvigye! Ezért teljesen fölösleges volt annyi számolnod.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Suzuki topik
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Kuponkunyeráló
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- További aktív témák...
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Senkit sem érdekelnek ezek a számok. Csak arról volt szó, hogy lehet-e magasabb az olajfogyasztás több motorfékkel. Leírtam a véleményemet és tapasztalatomat, hogy lehet. Azt is leírtam, hogy miért. Mindenféle számítás nélkül világos, hogy sok motorfékkel sokat takaríthatunk meg. Egyszerűen képtelenség, hogy a motorfékezés annyi + olajfogyasztást eredményezne, hogy az üzemanyagon elért megtakarítás akár 10-20 %-át is elvigye! Ezért teljesen fölösleges volt annyi számolnod.