Hirdetés
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
-
LOGOUT
Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
-
(rögzített hozzászólás)
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Mehetne a rögzített hozzászólásba, ha jár erre egy modi.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiss66
senior tag
válasz
norrberth
üzenetére
És még a macskák is
, nekünk 5 van, egy anyamacska és a négy kicsi
itt nincsenek már egerek(mint a régi időkben, bementem a garázsba, felnyitottam a VW Polo Classic csomagtartóját és szembejött velem a full egérszag
)
Akkor a viasz helyett te is olajos vagy(bringázást alapul véve)? És ezt tudnád indokolni, meggyőződésből vagy csak valamiért szimpatikusabb az olaj?
Az OMV 100plusz még nem is mutatta meg teljesen a tudását az ASX-ben, mert nem lett még teljesen átcserélve a benzin, de minden tankolásnál jobb minőségű lesz
A viaszt is kipróbáltad?-visszatérve a bringalánc kenésreA bal oldali képen az is Rohloff?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, nekünk 5 van, egy anyamacska és a négy kicsi
itt nincsenek már egerek(mint a régi időkben, bementem a garázsba, felnyitottam a VW Polo Classic csomagtartóját és szembejött velem a full egérszag