- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Motorolaj és szűrő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jenne
őstag
A prémium kategóriás olajok (pl. GULF...) ehhez képest olcsó löttyök.
Van itt Pécsen egy szerviz (több is van persze) akikhez sok éven át jártam. Korrektek, jól dolgoztak és elfogadható áron is.
Aztán pár éve szerződtek az UNIX-al. Két éve voltam ott, komplett vezérlés csere lett volna. Kértem, hogy első sorban INA vagy ha nem tudnak beszerezni akkor SKF esetleg ContiTech készletet tegyenek. Válasz: csak A.Z.M alkatrészekkel foglalkoznak, és ne is kérjek mást mert ezek prémium kategóriába tartoznak. Rákérdeztem, hogy melyik gyártótól van vezérlés csomagban a készlet, de ezt nem tudták megmondani csak azt, hogy A.Z.M logó van a csomagolásokon, ez garantálja a prémium minőséget.Így meg hát ez egy tipikus zsákbamacska játék...szerintem.
Ettől kezdve elváltak útjaink, pedig a szervizvezetővel sok éven át nagyon jó volt a kapcsolatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Miele TRIFLEX HX2 CAT&DOG akkus kéziporszívó - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- iCarsoft CR Max autodiagnosztika ELADÓ
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- FÉLÁRON! Dr.coffee H2 Automata kávéfőző - ÚJ! Bontatlan!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged