Hirdetés
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ojb
tag
Ilyen vízórát kaptam: [kép]
Reflexiós fénysorompóban gondolkodom elsőre, de nem mondtam még le egy érzékeny hall szenzorról sem. (Kihívás, mert ők azt írták, hogy nem működhet)
It a levelük erre vonatkozó részlete:
"A külső mágneses érzékelést feltehetően nem fog működni, mert a számlálót védő plexi olyan kialakítású, ami nem teszi lehetővé a külső érzékelő elhelyezését úgy, hogy az működjön is, az az a reed relé feltehetően a „nagy „ távolság miatt nem fog működni.
Az optikai érzékelés viszont működhet, mivel a tizedes számkerekek egyikén tükröző felület van elhelyezve.
A külső érzékelő elhelyezésére nincs technológiai előírásunk mivel mi a gyárilag kialakított érzékelőket használjuk.
Kérésünk annyi, hogy a mérőn ne történjen semmiféle fizikai változtatás. Az érzékelő rögzítése független legyen a mérőtő és ne akadályozza mérő leolvasását, illetve a mérőcsere esetén a gázmérő leszerelését.
A tervezett érzékelő elhelyezést kérem egyeztessük, melyről jegyzőkönyvet készítünk annak érdekében, hogy később ügyfelünk igazolni tudja az érzékelő elhelyezéséhez való hozzájárulásunkat. Természetesen a az RB-s előírások betartását ellenőriznünk kell, mivel a gázmérőt tartalmazó helyiség, illetve szekrény „A” tűzveszélyességi osztályba tartozik, ezért az alkalmazott megoldásról elektromos tervet kérünk."
Az utolsó mondatot még nem tudtam igazán értelmezni. Nálam a gázóra a közlekedő folyosón van elhelyezve egy szekrényben. Most megdöbbenve olvasom, hogy ennek hatására "A" osztályú lett a folyosó...Ezek szerint most gondolkodhatom robbanásbiztos lámpatestekben és kapcsolókban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest