Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
itt szoktak lenni a hasonló sztorik

jön(ne) egy csomagom a messzi kínából. kaptam hozzá remek trackinget. a remegésem akkortájt kezdődött mikoris expressone-os értesítést kaptam, legutóbb sem volt résmentes a kézbesítés.
18án kaptam emailt, hogy 19én hozzák.
19én nem kaptam emailt hogy nem hozzák de úgy frissült a tracking, hogy:
05:24:19 E82 Kiszállító depó kapacitáshiány
08:04:16 DEP Depóba érkezett (HU - Törökbálint)
gondoltam másnap minden jóra fordul
20-án gondoltam ránézek a trackingre, hogy "mikó?" , erre aztat látom:
07:39:52 E53 Címzett kérésére, későbbi kiszállítás
ez annyiból vicces, hogy hát én ugyebár ilyet nem kértem, email az ügyfélszolgálatnak: válasz holnap visszük, ok.
21-e reggel:
07:44:30 E53 Címzett kérésére, későbbi kiszállítás
ez annyiból fokozza a poént, hogy én ugyebár ilyet nem kértem, email az ügyfélszolgálatnak , hogy figyumár 1, mi ez 2, állítsátok át akkor a szomszédban levő csomagautomatához. Na nem úgy van ám az, hanemhogy küldenek linket. link meg is jön. azt az automatát amibe amúgy aznap rakott be ugyanaz a cég egy 3x akkora csomagot, nem lehet kiválasztani
jó a legközelebbi hely egy csomagpont.
confirm email:
Értesítjük, hogy a(z) Aliexpress - partnerünk által az Ön részére feladott 1 darab csomagból álló küldeményt futárunk technikai okok miatt nem tudja kézbesíteni.
email az ügyfélszolgálatnak, válasz: minden oké lesz, hétfőn visszük
eljön a hétfő, 24-e, reggel jön az email hogy hozzák. telik a nap, hívnak egy számról (csomagpont), nem-e kaptam másik trackinget mert ő nem tudja beütni a renCerbe. hát mondom nem, de egy olyan emailt hogy nem tudják odavinni, olyat igen. hát ő nem tudja meg a futár sem. mondom remek ha még ott a futár, akár el is hozhatná (~200 méter...), mondja a futárnak, hallom a választ, hát ő onnan jön biztos nem. csomagpontossal megegyezünk, hogy otthagyja 1 óra múlva megyek érte, mindenki örül. hív 10 perc múlva, hogy most ment el a futár, nem tudta ott hagyni (bmeg az alatt elhozhattad volna gyalog is 2x...
) frissítés a trackingen:
11:29:23 E49A csomag keresés, feldolgozás alatt
email az ügyfélszolgálatnak, hogy akkor egy csomagautomatát próbáljunk meg, a közelit szintén nem lehet kiválasztani. ay 1-el távolabbit kiválasztom, ami mellesleg úgy van a rendszerükben, hogy az automata neve X utca 3, a címe Y utca 1. hellyel közzel egy kereszteződésben van, szóval rá lehet fogni hogy ok, de azért picit vicces.
tegnapi tracking:
09:23:57 OFD Kiadva futárnak
17:48:33 E51 Csomagpont probléma
jó akkor próbáljuk meg a telefonos ügyintézést amíg fel nem veszik, a 2. sikerteen kör után már próáltam 11 perc várakozás után maradtam az emailnél... na szúk 13 perccel később már beszéltem is egy emberrel, aki elkezdte mondani hogy mit lát a trackingen, én elmondtam neki kb. a fentieket és hogy találjuk ki hogy jut el hozzám, az egyetlen ötletem, hogy visszaállítjuk az eredeti címre kézbesítést. jó legyen ez, kapok majd emailt, és ha valami nem jó, felhívnak (jelzem ugye a csomagponton nem tudták a trackinget de fel tudtak hívni, tehát a csomagra rá van írva...), nyilván egyik sem történ meg, de 25 perc múlva kaptam emailt, hogy ma viszik a csomagpontra.
napi update:
09:04:25 OFD Kiadva futárnak
17:12:58 E01Címzett ismeretlen
érzem, hogy előbb utóbb ideér, de azért írtam nekik még 1 emailt.
azért ez a cucc legalább 3x járt konkrétan a futár kezében úgy, hogy nem volt messzebb épp 300 méternél, de 1x nem bírt felhívni...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

jó a legközelebbi hely egy csomagpont.
) frissítés a trackingen: