Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fokukac
üzenetére
Persze h töltöm különben nem 7.22 lenne a fogyija egy üresen 2.6 tonnát nyomó autónak a mi használatunk mellett. Vásárolni sem igazán éri meg átjárni. A kocsi tankja 75 liter. Mondjuk szükségem van 60 liter nyálra. 6000Ft megtakarítás ami jár alsó hangon 200km úttal (mert ugye közvetlenül a határ mellett jellemzően MOL kutak vannak ahol nem olcsóbb semmi) és 3 óra vezetéssel a nyál árát meg hozzá se adjam. Itthon meg van céges üzemanyagkártyám ha nagyon kell (csak nem szeretem mert ugye azt is meg kell termelni).
Számolgattam (kicsit talán bele is fordultam az excelbe emiatt) és hát akárhonnan nézem egy használt EV és egy használt ICE között azonos kategóriában nem sok eltérés van árban. Amit meg egy napelem elég gyorsan kimaxol és nullába tud fordítani.
MOD
Jah és nem hányás akart lenni, bocsánatot kérek ha félreérthető voltam!
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- 100% Akku - Makulátlan új állapot 128 GB (Graphite) és 256 GB (Sierra Blue)
- Apple Macbook Pro 13" a1708 2017 (I5/8GB/256GB)
- Szuper Akciós Ajánlat! Eredeti gyári Asus Rog és Rog Phone gamer kiegészítők új állapotban!
- Samsung S22+ 256 GB eladó (fekete)
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest