Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacák
senior tag
válasz
Vérboci
üzenetére
Én meg vagyok keresztelve, a párom és a gyerekek nincsenek. A nagyobbik gimis már, a kicsi most választott középiskolát. Amikor a szülőket elhívták pályaválasztási tanácsadásra, ment a szürkeállomány masszírozása, hogy válasszuk a helyi katolikus gimnázium szakmát is adó képzéseit. Nem gáz, ha nem keresztelték meg.
Csak felvételi beszélgetésen belekérdeznek, hogy mennyire nyitott a keresztény vallás irányába. — Őt nem zavarja, hogy kinek mi a vallása, gyakorolja bátran, de őt hagyják ki. Ez meg ott nem fér bele, mert elvárás volna, hogy járjanak istentiszteletre.
Részünkről ennyi, köszi a részvételt — Balu ment inkább egy nyelvi előkészítős technikumba.
Lesz érettségije, szakmája és nagyon jó úton van arrafelé, hogy angolból középfokú nyelvvizsgája.
Engem zavart, hogy még el sem kezdődött az életem, de anno mikor hittan órára kellett járnunk hétvégén, akkor azzal kezdődött a hitoktatás, hogy mi mind bűnösök vagyunk. — Oh wait?! Máris?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S24D330 FullHD monitor, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest